Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποδοσφαιρικές κινήσεις ο Ολυμπιακός, παρασκήνιο οι άλλοι (video)

Ποδοσφαιρικές κινήσεις ο Ολυμπιακός, παρασκήνιο οι άλλοι (video)
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 - 09:59

Την ώρα που άλλοι επιδίδονται στο «κυνήγι» των ΕΠΣ και των θέσεων στο ΔΣ της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και έχουν ως highlight της χρονιάς τους το… 6-5 και τις εκλογές στην ομοσπονδία, ο Ολυμπιακός συνεχίζει, πεισματικά και κόντρα σε όλους αυτούς, στον δρόμο του. Στον δρόμο του ποδοσφαίρου. Της εξέλιξης του ποδοσφαίρου, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την Ελλάδα, συνολικά. Ο Θρύλος επιλέγει να πανηγυρίζει για κινήσεις τύπου «ανανέωση Βαλμπουενά», από το να πανηγυρίζει για… Ενώσεις και… πόστα.

Την ώρα που η προπαγάνδα συνεχίζει να πανηγυρίζει, για τον «άνεμο αλλαγής», στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον οποίο οι εκλογές της ΕΠΟ, απλώς, δεν έφεραν, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επικεντρώνεται στο πως θα θωρακίσει ποδοσφαιρικά την ομάδα του. Στο πως θα «ντύσει» το ήδη εξαιρετικό του ρόστερ, με παικταράδες. Στο πως θα κρατήσει εδώ τους υπάρχοντες, για να διατηρήσει έναν κορμό υγιή και έτοιμο για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός κινείται ποδοσφαιρικά, οι άλλοι κινούνται παρασκηνιακά. Την ώρα που ο Ολυμπιακός ανανεώνει τον Ματιέ Βαλμπουενά, οι άλλοι κοιτάζουν πως θα ανανεώσουν την «εξυγίανση», η οποία έφερε την Ελλάδα στην 20ή θέση του ranking και έκανε τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες (και με δική τους ευθύνη, βεβαίως), περίγελους της Ευρώπης.

Κανείς φίλος του Ολυμπιακού δεν στενοχωρήθηκε, για τις εκλογές της ΕΠΟ… Όλοι χάρηκαν την παραμονή του Ματιέ Βαλμπουενά, όμως. Και αυτό… κάτι (θα έπρεπε να) λέει, σε όλους τους «εξυγιαντές»…

Διαβάστε επίσης