Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπρούμα, αλλά όχι με τους όρους της PSV (videos)

Μπρούμα, αλλά όχι με τους όρους της PSV (videos)
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 - 11:19

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αναζητά τον νέο βασικό του εξτρέμ, στο εξωτερικό, αλλά δεν παύει να τσεκάρει και την υπόθεση του Μπρούμα. Ο Πορτογάλος έχει δώσει ορισμένα πράγματα, στα άκρα του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς είναι θετικός, στο να παραμείνει ο συμπατριώτης του εδώ, την προσεχή σεζόν. Θεωρεί, ο Πέδρο, ότι δουλεύοντας με τον Μπρούμα, στην καλοκαιρινή προετοιμασία, μπορεί να τον «δέσει» άριστα με την υπόλοιπη ομάδα. Και να πάρει, έτσι, πολλά περισσότερα, στο γήπεδο, από εκείνον.

Από την πλευρά της, η Διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα διστάσει να κάνει κινήσεις, οι οποίες απαιτούνται, για να παραμείνει ο Μπρούμα εδώ. Όχι με τους όρους της PSV, ωστόσο. Τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία η ολλανδική ομάδα αξιώνει, είναι πολλά και στον Ολυμπιακό δεν προτίθενται να τα καταβάλουν. Θεωρούν ότι με τέτοιο ποσό μπορούν να βρουν πολύ καλύτερο και πιο έτοιμο παίκτη. Για τον οποίο ψάχνουν, άλλωστε, με τα ονόματα που ακούγονται, διαρκώς να πληθαίνουν.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες θα επιχειρήσουν να μειώσουν αισθητά τη ρήτρα παραμονής του Μπρούμα εδώ. Θα επιχειρήσουν να μειώσουν αισθητά το ποσό, το οποίο πρέπει να καταβάλουν, για να κρατήσουν Μπρούμα στο λιμάνι. Κάτι το οποίο επιθυμούν τόσο ο Μαρτίνς, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης