Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η A’ Bola βάζει τη Νις στο παιχνίδι για Μαρτίνς! (photo)

Η A’ Bola βάζει τη Νις στο παιχνίδι για Μαρτίνς! (photo)
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 - 12:02

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τραβήξει και συνεχίζει να τραβάει επάνω του, τα βλέμματα, από το εξωτερικό. Η δουλειά του στον Ολυμπιακό δεν έχει περάσει απαρατήρητη, από αρκετά κλαμπ, ανά την Ευρώπη, με αποτέλεσμα ο Πέδρο να βρίσκεται, διαρκώς… υπό επιτήρηση! Τώρα, είναι η σειρά της A’ Bola, να βάλει τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού, στο στόχαστρο ομάδας από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα της Νις!

Δίχως να έχουν τελειώσει, ακόμη, τα πλέι οφ και με τον Θρύλο να έχει μπροστά του αρκετά σημαντικά ματς, για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα και διαδοχικά ντέρμπι, να δώσει, τα σενάρια έχουν αρχίσει, από τώρα, να φουντώνουν… Όπως αναφέρεται, πάντως, στην A’ Bola, ο Μαρτίνς δεν είναι ο πρώτος στόχος των Γάλλων, αλλά ένας από αυτούς που εξετάζονται.

Όπως και να ‘χει, το ενδιαφέρον για τον Μαρτίνς από το Σαμπιονά είναι κολακευτικό. Αλλά στον Θρύλο κάνει πρωταθλητισμό και έχει πάντα μπροστά του την Ευρώπη, με αποτέλεσμα κάθε προοπτική του εξωτερικού να πρέπει να εξεταστεί διπλά και τριπλά, από τον ίδιο τον κόουτς.

Όπως αναφέρει η A’ Bola, πάντως, φαβορί για τη θέση του προπονητή, στη Νις, εμφανίζεται να είναι ο Πέτερ Μπος, που βρισκόταν από το 2018 στη Λεβερκούζεν, με την συνεργασία του με τις «ασπιρίνες» να λύνεται προ μερικών ημερών.

Διαβάστε επίσης