Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γράφουν και στο Λονδίνο για Ρις Νέλσον! (video)

Γράφουν και στο Λονδίνο για Ρις Νέλσον! (video)
Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021 - 12:39

Ο Ολυμπιακός αναζητά ταλαντούχους ακραίους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ενισχύσει τις πτέρυγές του και να πάρει ακόμη περισσότερα πράγματα, από εκεί, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στη δημιουργία, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Ένα όνομα το οποίο είχε παίξει και την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, για τον Ολυμπιακό, ήταν εκείνο του νεαρού εξτρέμ της Άρσεναλ, του Ρις Νέλσον.

Ο λόγος για τον 21χρονο παικταρά των Λονδρέζων, τον οποίο οι Πειραιώτες προσπάθησαν να κάνουν δικό τους, με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Νέλσον είναι μία περίπτωση Κάμπελ, αφού είναι από… μικρό παιδί στην Άρσεναλ και έχει γαλουχηθεί μέσα στο κλαμπ, στο κορυφαίο επίπεδο ποδοσφαίρου! Τώρα, το όνομά του «παίζει» ξανά, για τον Θρύλο και μετά τις αναφορές στον ελληνικό Τύπο (ανέδειξε το θέμα η Sportday), έρχονται αναφορές και από τον βρετανικό Τύπου και δη από τη σελίδα football.london, να αναδείξουν ιδιαιτέρως, την υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Άρσεναλ, όπως και με άλλες αγγλικές ομάδες. Και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί, για να φέρει στην Ελλάδα τον ταλαντούχο νεαρό εξτρέμ.

Θυμηθείτε τον ποδοσφαιριστή, σε δράση:

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή στο Twitter.

Διαβάστε επίσης