Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωσε την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, ο Ζερεμί Ζανό! (videos)

Αποθέωσε την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, ο Ζερεμί Ζανό! (videos)
Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021 - 13:38

Είναι απίστευτο, το πόσο πολύ μας έχει λείψει το Καραϊσκάκη… Το πόσο πολύ μας έχει λείψει η ατμόσφαιρα, σε αυτό το υπέροχο γήπεδο, του Θρύλου μας… Σε αυτήν την υπέροχη, καυτή έδρα, την οποία έχουν βιώσει, όχι μόνο Έλληνες ποδοσφαιριστές. Όχι μόνο παίκτες του Θρύλου, ή άλλοι ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα. Αλλά και ξένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έπαιξαν καν, εδώ, αλλά πέρασαν ως αντίπαλοι!

Συγκεκριμένα, ο Ζερεμί Ζανό, παλαιός τερματοφύλακας της Σεντ Ετιέν, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει τον Θρύλο, με τη γαλλική ομάδα, εδώ και αρκετά χρόνια, θυμήθηκε την πιο καυτή ατμόσφαιρα που έχει συναντήσει, στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο… Και είπε, ξεκάθαρα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

«Ήταν μία τρελή ατμόσφαιρα», είπε ο Γάλλος, πρώην τερματοφύλακας και νυν γυμναστής τερματοφυλάκων, της Βαλενσιέν, στη Γαλλία. Και δεν είναι ο μόνος, εδώ που τα λέμε. Το ίδιο είχε πει, δίχως να… μασήσει τα λόγια του, ο Λούκας Μόουρα. Και εκείνος ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, τότε, είχε αποθεώσει τον Θρύλο και το γήπεδό του! Και τίποτα δεν είναι τυχαίο, φυσικά…

Πόσο μας έχει λείψει το γήπεδο… Πόσο μας έχει λείψει, αυτή η μαγική ατμόσφαιρα… Και πως περιμένουμε να τη ζήσουμε ξανά!

Διαβάστε επίσης