Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το RED Store ανεβάζει ξανά ρολά! (photo)

Το RED Store ανεβάζει ξανά ρολά! (photo)
Σάββατο, 3 Απριλίου 2021 - 14:01

Ξανά κοντά, για αγορές με ραντεβού, στο κατάστημα, η μπουτίκ του Ολυμπιακού! Το RED Store ανεβάζει ξανά ρολά και από τη Δευτέρα 5/4 αρχίζει ξανά να υποδέχεται στο φυσικό του κατάστημα, σε Καραϊσκάκη και Μοναστηράκι, τους φίλους του Θρύλου, οι οποίοι θέλουν να κάνουν από κοντά, τις θρυλικές αγορές τους! Δείτε πως:

Το αγαπημένο σας RED Store ακολουθεί τα νέα μέτρα και... ανεβάζει ρολά! Από τη Δευτέρα 5/4 και για όσο διάστημα διαρκέσει η εφαρμογή των νέων μέτρων, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας, μέσα στο κατάστημα, έχοντας πρώτα, απαραιτήτως, κλείσει ραντεβού και μόνο έτσι!
Η διαδικασία είναι απλή:
Καλείτε στο 2104836860 για το RED Store στο γήπεδο Καραϊσκάκη ή στο 2103214889, για το κατάστημα στο Μοναστηράκι, για να κλείσετε ραντεβού, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί.
Κατά την έλευσή σας στο κατάστημα, οφείλετε να επιδεικνύετε το μήνυμα επιβεβαίωσης του ραντεβού, το οποίο έχετε λάβει από το κατάστημα, αλλά και να φοράτε υποχρεωτικά τη μάσκα σας!
Το ωράριο του καταστήματός μας είναι Δευτέρα-Σάββατο, 10:00-17:00. Παρακαλούμε για την, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συνέπειά σας, στις ώρες των ραντεβού, για να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού.
Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με το κατάστημα και ηλεκτρονικά, με ένα e-mail στη διεύθυνση [email protected] ενώ μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας, μέσω του e-shop μας, www.redstore.gr με παράδοση στο σπίτι σας, ή παραλαβή από το κατάστημα, με ραντεβού.
Σας περιμένουμε στο αγαπημένο σας RED Store, για τις θρυλικές... αγορές σας! Πάντα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και προσέχοντας, για τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας
, έγραψε στα Social Media, η μπουτίκ του Θρύλου.

Δείτε τη φωτό:

Διαβάστε επίσης