Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τους βλέπει ο Ολυμπιακός και φουλ για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ!

Δεν τους βλέπει ο Ολυμπιακός και φουλ για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ!
Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 - 01:11

Να πάρει άλλη μία νίκη και να κάνει άλλο ένα βήμα τίτλου θέλει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (4/4, 19:30) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Δεν θα κουραστούμε ποτέ να λέμε για τη χαοτική διαφορά του Ολυμπιακού του Πέδρο Μαρτίνς με τους αντιπάλους του. Στο +19 από τον Άρη, στο +20 από τον ΠΑΟΚ, στο +22 από την ΑΕΚ, στο +24 από τον Παναθηναϊκό. Και έχουμε ακόμα, μιας και συνολικά είναι να παιχτούν άλλες 9 αγωνιστικές στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός δεν χάνει το 46ο πρωτάθλημα. Δεν χάνεται αυτός ο τίτλος. Απλά θέλει να κλείσει τη σεζόν με το πόδι στο γκάζι και με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Δεδομένο είναι αυτό. Και θέλει και το Κύπελλο, δηλαδή να κάνει το νταμπλ, αλλά για τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχουν μέρες ακόμα. Για την ώρα υπάρχει η ΑΕΚ. Και ο Ολυμπιακός δεν τους βλέπει έτσι και αλλιώς, αλλά φουλάρει για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ.

Θέλει να κάνει ό,τι έκανε και πέρσι στο ίδιο σημείο, στα πλέι οφ, τότε που τους έκανε πλάκα στο πρώτο ημίχρονο και έφυγε με το «διπλό». Ανώτερος είναι, καλύτερος είναι, σε καλύτερη κατάσταση και απλώς οφείλει να το δείξει ξανά, παίζοντας με ενέργεια και μεγάλη διάθεση.

Θέλει να κάνει ό,τι έκανε και στον πρώτο γύρο...

Θρύλε, γερά!

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

«Γνωστός» και επί Περέιρα ο Γιοβάνοβιτς

«Γνωστός» και επί Περέιρα ο Γιοβάνοβιτς

Ο Κλάτενμπεργκ στα ίδια... μονοπάτια με τον Πορτογάλο προκάτοχό του, καθώς ο Σέρβος ρέφερι του ΑΕΚ-Ολυμπιακός έρχεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα. Το... τερμάτισε με ρέφερι Β' Εθνικής στο VAR!