Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία εξαιρετική παράμετρος για τον Μπελχαντά! (videos)

Μία εξαιρετική παράμετρος για τον Μπελχαντά! (videos)
Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 - 12:40

Το όνομα του Μπελχαντά έχει έρθει, για τα καλά, στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα! Ο Γιουνές Μπελχαντά, ο Μαροκινός παικταράς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι, λύνοντας τη συνεργασία του με την τουρκική ομάδα, φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και να εξετάζεται σοβαρά. Και μάλιστα, υπάρχει μία σημαντική παράμετρος, η οποία μπορεί να… διευκολύνει αρκετά, την πιθανή έλευσή του, στο λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός έχει έναν σύμμαχο, εφόσον κινηθεί δυναμικά, για να φέρει τον Μπελχαντά στον Πειραιά. Και αυτός δεν είναι άλλος, από τον συμπατριώτη του Γιουνές και βασικό επιθετικό του Ολυμπιακού, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Η παρουσία του εδώ, μπορεί να λειτουργήσει ως ενός είδους… πειστήριο, για την αξία της έλευσης του Μπελχαντά στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Θρύλου. Δεν λέμε, σε καμία περίπτωση, ότι θα αποφασίσει ο Μπελχαντά να έρθει εδώ μόνο και μόνο επειδή θα συμβουλευτεί τον Ελ Αραμπί. Κάθε άλλο.

Ο Ολυμπιακός είναι μία τεράστια ομάδα, με τη δυνατότητα να δίνει μεγάλο κίνητρο, σε παίκτες, να έρθουν να παίξουν εδώ. Αλλά το γεγονός ότι έναν όνομα του ποδοσφαίρου του Μαρόκου, όπως ο σπουδαίος Ελ Αραμπί, κάνει μεγάλη καριέρα εδώ, μπορεί να δώσει στον Μπελχαντά, αυτή την έξτρα ώθηση, που θα μπορούσε να τον κάνει να πει το τελικό «ναι», εφόσον το θέμα προχωρούσε.

Είναι ακόμη νωρίς, έχουμε δρόμο. Πάμε να τον δούμε σε δράση, στο μεταξύ…

** Η φωτό είναι από το Twitter του Μπελχαντά.

Διαβάστε επίσης