Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταλάβατε, επιτέλους, ότι με τον Ολυμπιακό δεν «παίζει» κανείς;

Καταλάβατε, επιτέλους, ότι με τον Ολυμπιακό δεν «παίζει» κανείς;
Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021 - 10:17

Η διαφορά του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, από όλη την «εξυγίανση», έχει αποτυπωθεί σαφώς, με την πάροδο των μηνών, μέσα στη σεζόν. Και όμως, για κάποιο… ανεξήγητο λόγο, οι αντίπαλοί του και η προπαγάνδα που τους περιβάλλει και προσπαθεί, με το «έτσι θέλω», να τους κρατάει στον… αφρό (την ώρα που βουλιάζουν), αρνούνται να καταλάβουν ότι… με τον Ολυμπιακό δεν «παίζει» κανείς! Ότι ΑΥΤΗ είναι η διαφορά της ομάδας του Μαρινάκη, της ομάδας του Μαρτίνς, από όλους τους άλλους… Ότι όταν αυτή η ομάδα πατάει γκάζι, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ στην Ελλάδα που να μπορεί να τη σταματήσει!

Όταν αυτή η ομάδα κοντράρει και νικάει την Άρσεναλ, φτάνει σε μεγάλες προκρίσεις στην Ευρώπη, παίζει στα ίσια μεγαθήρια του αθλήματος, τι ακριβώς να του πουν οι… «εξυγιαντές»; Κατάλαβαν, επιτέλους, πόσο μεγάλη είναι η διαφορά του Θρύλου, από τις ομαδούλες τους; Κατάλαβαν επιτέλους ότι ο Θρύλος είναι εκείνος, ο οποίος κάνει… κουμάντο στο πρωτάθλημα, έχοντας τόσο, μα τόσο καλύτερη ομάδα από όλους τους;! Αντιλαμβάνονται, πλέον, ότι όχι απλώς δεν έχουν δικαιολογίες, αλλά και ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πιο… φανατικοί τους υποστηρικτές, πόσο μικροί και ασήμαντοι είναι…;

Το χθεσινοβραδινό ήταν ένα -ακόμη- σαφές μήνυμα, προς όλους: Να ποιος είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Να ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Να ποιο είναι το μεγαλύτερο μέγεθος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να πως τους κάνει… πλάκα, όπου, όποτε, όπως το θελήσει! Να, λοιπόν, που όποτε πατάει γκάζι, αυτή η ομαδάρα, απλά δεν πιάνεται! Να ποια είναι η διαφορά του, από τους αντιπάλους και… «ανταγωνιστές» του. Να γιατί σηκώνει άμεσα το 46ο και βάζει ήδη πλώρη, για το 47ο! Να γιατί τον είπαν ΘΡΥΛΟ!

Διαβάστε επίσης