Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νόμιζαν ότι τον είχαν «διαβάσει». Νόμιζαν… (video)

Νόμιζαν ότι τον είχαν «διαβάσει». Νόμιζαν… (video)
Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021 - 14:01

Δεν είναι εύκολο, για κανέναν αντίπαλο, να τα βάλει με τον Ολυμπιακό. Για κανέναν. Όταν η Άρσεναλ χάνει, στο γήπεδό της, δίχως να βάλει και πολύ δύσκολα στον Θρύλο (εντάξει, η Άρσεναλ είναι, δεν έχασε και με… κάτω τα χέρια), τότε τι ελπίδες μπορεί να έχει η ΑΕΚ και η… κάθε ΑΕΚ, να σταθεί επάξια, απέναντι στον μεγαθήριο που λέγεται Ολυμπιακός;! Ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε, παίζοντας ένα νέο σύστημα και βάζοντας νέα στοιχεία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, να μετατρέψει την ομάδα του ξανά, σε μία απρόβλεπτη μηχανή παραγωγής ποδοσφαίρου και… τρόμου, για τους αντιπάλους!

Με το 3-4-3 ο Θρύλος έγινε ξανά απρόβλεπτος, στο παιχνίδι του, βάζοντας στοιχεία, τα οποία μέχρι τώρα στη σεζόν δεν είχε. Ή δεν είχε σε τέτοιο βαθμό. Όπως, λόγου χάρη, την πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή, στο παιχνίδι, των εξτρέμ του. Μπρούμα και Μασούρας κατέθεσαν χθες… διαπιστευτήρια, ξανά. Και οι δύο ήταν εξαιρετικοί και έδωσαν στην ομάδα ό,τι είχαν και δεν είχαν, στο γήπεδο, παίζοντας σε εξαιρετικό τέμπο!

Ένα άλλο κομμάτι είναι εκείνο το Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός έγινε μέχρι και… δεκάρι, μοιράζοντας ασίστ, για γκολ, στους συμπαίκτες του. Άλλο επίπεδο, ο Μαροκινός με το 3-4-3, παίρνει ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη, από τους εξτρέμ, γεγονός που, εντέλει, ευνοεί ΟΛΟ τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι του. Το κυριότερο, κάνει τους αντιπάλους να… ζαλίζονται. Να χάνουν την μπάλα… Γιατί; Νόμιζαν ότι τον είχαν «διαβάσει», τον Ολυμπιακό. Νόμιζαν…

Διαβάστε επίσης