Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα… τρίτα της Εθνικής έβαλαν 5 στην ΑΕΚ! (video)

Τα… τρίτα της Εθνικής έβαλαν 5 στην ΑΕΚ! (video)
Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021 - 14:59

Για γέλια η κατάσταση, από όπου και να το δεις. Από όπου και να το πιάσεις! Δεν υπάρχει αυτή η κωμωδία, όπως έχει καταντήσει το θέμα, με τους παίκτες που παίζουν στην Εθνική. Και όμως, χθες έγινε και αυτό! Τα… τρίτα της Εθνικής έβαλαν 5 στην ΑΕΚ! Ναι! Εκεί είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, στο… μπλοκάκι του Φαν’τ Σιπ. Τρίτες επιλογές, ή στην καλύτερη… δεύτερες.

Το ζήσαμε και αυτό… Εκείνοι τους οποίους ο Φαν’τ Σιπ αρνείται να βάλει στην εθνική ομάδα, έκαναν πάρτι επί των… μόνιμων προσκεκλημένων και βασικών του!

Ο Σωκράτης έχει χάσει την θέση του από τον Σβάρνα. Σωστά; Σωστά! Ο Θανάσης Ανδρούτσος, που χθες έκανε πάρτι… έχει μπροστά του τον Μπακάκη και τον… Μαυρία. Ο εορτάζοντας Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει να ξεπεράσει τον Ζέκα και τον Κουρμπέλη, ενώ ο Φορτούνης βρίσκει μπροστά του τον Μάνταλο και τον Πέλκα… Τέλος, ο Μασούρας που έβαλε δύο γκολ στην κούλα, έχει μπροστά του, στην Εθνική του Φαν’τ Σιπ και της «εξυγίανσης», βρίσκει μπροστά του τον Λημνιό και τον Τζόλη.

Καλό, ε;

Διαβάστε επίσης

Ο Τρεϊμάνις στα Γιάννινα

Ο Τρεϊμάνις στα Γιάννινα

Ο Λετονός ρέφερι που είχε σφυρίξει το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ θα διαιτητεύσει ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.