Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη και -10 στην ΑΕΚ προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας!

Ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη και -10 στην ΑΕΚ προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας!
Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 - 10:52

Στη... δαγκάνα της αθλητικής δικαιοσύνης βρίσκεται η ΑΕΚ και η εισήγηση για την ποινή της είναι καταπέλτης. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ κατηγορείται για ανάμειξή της στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας που έγιναν στις 2 Φεβρουαρίου 2019 και το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας παραπέμπει την υπόθεση στο δικαστικό τμήμα της ίδιας επιτροπής με εισήγηση-καταπέλτης.

Η εισήγηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι για ποινή αφαίρεσης δέκα βαθμών στην ΑΕΚ και παράλληλα ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο στον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, στον στενό του συνεργάτη, Γιάννη Παπαδόπουλο και στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Αγγελο Δανιήλ.

Το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας αναμένεται να αποφασίσει αν η ΑΕΚ και οι Μελισσανίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Δανιήλ θα κληθούν ή όχι σε απολογία, κάτι που αναμένεται να συμβεί καθώς η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Η καταγγελία για παρεμβάσεις στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας έγινε την 1η Ιουνίου 2019 και οι εξελίξεις για την υπόθεση άρχισαν να διαρρέουν το τελευταίο διάστημα, διάστημα που ολοκληρώθηκε και η έρευνα. Στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας εξελέγη ο Σκάρλος, ο οποίος παραιτήθηκε για να αναλάβει πρόεδρος ο Σφήκας, που είναι δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ διεξάγει έρευνα για παρεμβάσεις, απειλές, βία, χρηματισμούς και σε εκλογές άλλων ΕΠΣ που ξεπερνούν τις 10, μετά από καταγγελία του προέδρου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Διαβάστε επίσης