Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ίδια κυβέρνηση που τους κράτησε στη Σούπερ Λιγκ τα «χώνουν» οι Παοκτζήδες;

Στην ίδια κυβέρνηση που τους κράτησε στη Σούπερ Λιγκ τα «χώνουν» οι Παοκτζήδες;
Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 - 11:20

Κοντή μνήμη έχουν ορισμένοι. Ξεχνούν εύκολα, το ότι η ομάδα τους έμεινε στη Σούπερ Λιγκ, ελέω… τροπολογίας! Όσο η υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, έτρεχε, η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε αντιμέτωπη με το… φάσμα του υποβιβασμού!

Κανείς δεν το ξεχνά αυτό, ασχέτως του πως εξελίχθηκε η υπόθεση, σε δεύτερο και τρίτο βαθμό. Και όλοι θυμούνται την παρέμβαση της κυβέρνησης, για να αλλάξει ο νόμος και να μείνει ο ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ. Ξαναλέμε, ασχέτως με το τι συνέβη, ή δεν συνέβη στο φινάλε, αυτή η κυβέρνηση, η ίδια την οποία οι Παοκτζήδες λένε… εχθρό τους.

«Όπως πάντα, λοιπόν έτσι και τώρα είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε απέναντι μας ανθρώπους που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ...», αναφέρει ο ΣΦ ΠΑΟΚ.

Κοντή η μνήμη, όπως είπαμε. Και όπως βολεύει. Η κηλίδα μένει, ό,τι και να λένε οι Παοκτζήδες και ο κάθε ένας, στην αντίστοιχη περίπτωση. Η κυβέρνηση, με τροπολογία, παρενέβη, τότε, υπέρ του ΠΑΟΚ, για να τον κρατήσει στη Σούπερ Λιγκ, όμως είναι… εχθρός του ΠΑΟΚ. Δένει ωραία ε; Τι; Όχι;

Διαβάστε επίσης