Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι φτιάχνεις ομάδα: Βγαίνεις και εκτός μπάτζετ «αν χρειαστεί»!

Έτσι φτιάχνεις ομάδα: Βγαίνεις και εκτός μπάτζετ «αν χρειαστεί»!
Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 - 12:01

Έχουν μεγάλη πλάκα, να τους παρακολουθείς, ενώ βρίσκονται σε πανικό, μετά την πεντάρα, την οποία εισέπραξαν, από τον Θρύλο, στο ΟΑΚΑ. Μιλάμε για πανικό, όχι αστεία! Προσπαθούν να περάσουν, στην ΑΕΚ, ότι άρχισαν ήδη να χτίζουν, από την αρχή, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να… φαίνονται σε πλήρη απόγνωση και… εντελώς χαμένοι!

Μόνο και μόνο η ατάκα που ακούγεται από το πρωί στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, για το ότι η ΑΕΚ… «θα βγει και εκτός μπάτζετ, αν χρειαστεί», για να πάρει προπονητή και παίκτες, για τη νέα σεζόν και γενικά για να… ξαναχτίσει, αρκεί. Χρειάζεται να σχολιάσει κανείς, κάτι περισσότερο; Είναι λες και δεν θέλει, αυτή η ομάδα, να βάλει χρήμα, για να γίνει… ομάδα. Λες και έχουν, μέσα σε αυτή την ομάδα… αλλεργία, στο να επενδύσουν σε ρόστερ και προπονητή, στο να πάρουν παίκτες και να βελτιώσουν την ποδοσφαιρική τους εικόνα; Που να μην τους γλεντάει μετά ο Ολυμπιακός, όπου τους βρει;

Το άλλο κωμικό είναι ότι λένε πως σε 2 εβδομάδες θα έχουν νέο προπονητή. Έτσι βγαίνει από το ρεπορτάζ γύρω από την ΑΕΚ. Αλλά, αν στο μεταξύ, βρει στόπερ και τερματοφύλακα, η ΑΕΚ, θα τους πάρει! Τρομερό! Έτσι ξαναχτίζεις! «Επενδύοντας» (και καλά) σε νέο προπονητή, φέρνοντάς τον εδώ και λέγοντάς του «αυτούς σου πήραμε». Έτσι κάνεις επανεκκίνηση. Φέρνοντας τον νέο προπονητή σου, προ… τετελεσμένων. Τρομερό!

Διαβάστε επίσης