Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόλαφος το κατηγορητήριο για την ΑΕΚ: «Δωροδοκία και βιαιοπραγία σε 10 Ενώσεις!»

Κόλαφος το κατηγορητήριο για την ΑΕΚ: «Δωροδοκία και βιαιοπραγία σε 10 Ενώσεις!»
Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 - 13:22

Δεν είναι απλή η υπόθεση. Το αναφέραμε και νωρίτερα. Με αφορμή την καταγγελία που έγινε για την ΕΠΣ Καρδίτσας, το πράγμα έχει… ανοίξει πολύ, για την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη! Και το πράγμα είναι δύσκολο… Πολύ δύσκολο. Το κατηγορητήριο είναι… κόλαφος για την ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο κλπ., οι οποίοι βρίσκονται, όπως σας ενημερώσαμε, μπροστά σε βαριές ποινές, εφόσον η υπόθεση παραπεμφθεί στο Δικαστικό Τμήμα.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΠΑΕ ΑΕΚ κατηγορείται για δωροδοκία και βιαιοπραγία στην εκλογική διαδικασία 10 Ποδοσφαιρικών Ενώσεων και όχι μόνο της ΕΠΣ Καρδίτσας, με σκοπό την αλλοίωση των αποτελεσμάτων στις εκλογές

Μάλιστα, περαιτέρω πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρονται να υπάρχουν περίπου 50 άτομα που παρουσιάζονται έτοιμα να καταθέσουν και να πιστοποιήσουν παράνομες πράξεις.

Ωστόσο, η Επιτροπή Δεοντολογίας πρέπει πρωτίστως να εξετάσει τα στοιχεία και τα υπομνήματα (που θα κληθούν να καταθέσουν οι εμπλεκόμενες πλευρές) προκειμένου η υπόθεση να μην μπει στο αρχείο ως μη επαρκώς στοιχειοθετημένη και να καταλήξει σε ακροαματική διαδικασία. Να πάει, δηλαδή, από εκεί και πέρα, σε δίκη.

Θυμίζουμε πως με βάση τις καταγγελίες που είχαν γίνει αναφορικά με την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας, τον Φεβρουάριο του 2019, ο τότε πρόεδρος της Ένωσης, Μανώλης Παλάσκας, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από πέντε «μπράβους», όπως ο ίδιος είχε μεταφέρει στην αστυνομία, όπου κατέθεσε και μηνύσεις. Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ, τότε, είχε διακοπεί προσωρινά με τον Παλάσκα να καταγγέλλει παρουσία ανθρώπου, που είναι «συνεργάτης Προέδρου μεγάλης ΠΑΕ της Αθήνας»!

Το θέμα δεν είναι απλό και όπως γίνεται σαφές, δεν αφορά μόνο στην ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά σε 10 Ενώσεις, συνολικά! Έχει δρόμο η υπόθεση…

Διαβάστε επίσης