Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Μαροκινοί επιμένουν για Μπελχαντά και Ολυμπιακό! Λένε ότι συμφώνησε;! (videos / photo)

Οι Μαροκινοί επιμένουν για Μπελχαντά και Ολυμπιακό! Λένε ότι συμφώνησε;! (videos / photo)
Τρίτη, 6 Απριλίου 2021 - 14:39

Το όνομα του Γιουνές Μπελχαντά μπήκε ξανά στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού, εδώ και λίγες ημέρες. Ο Μαροκινός παικταράς, πρώην της Γαλατασαράι, έχει μείνει ελεύθερος, από την ομάδα της γειτονικής χώρας και αναζητά την επόμενη ομάδα της ποδοσφαιρικής τους καριέρας. Δημοσιεύματα από το Μαρόκο, μάλιστα, αναφέρουν ότι… τη βρήκε! Συγκεκριμένα το Lions de l’ Atlas, από το Μαρόκο, τονίζει πως ο Μπελχαντά συμφώνησε με τον Ολυμπιακό.

Το Lions de l’ Atlas επικαλείται πληροφορίες από την Τουρκία και την Ελλάδα, αλλά και δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στην πατρίδα μας και στη γειτονική χώρα. Και τονίζει ότι ο Μπελχαντά βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στο λιμάνι και στον Ολυμπιακό…

Προσθέτει, δε, ότι ο Μπελχαντά ζήτησε από τον Θρύλο 2,2 εκ. ευρώ, ετησίως. Ποσό το οποίο είναι πολύ μεγάλο, για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά το οποίο μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να διαπραγματευτεί, από τη Σούπερ Λίγκα. Για την ιστορία, το κομμάτι αναφέρει ότι ο Μπελχαντά ήρθε σε συμφωνία με «ελληνικό κλαμπ», αλλά μέσα αναφέρεται ανοιχτά στον Ολυμπιακό.

Δείτε ξανά τον Μπελχαντά, σε δράση:

Διαβάστε επίσης