Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι μας αρέσει, να έρθουν επιθετικά! (videos)

Έτσι μας αρέσει, να έρθουν επιθετικά! (videos)
Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021 - 16:26

Και τα… μωρά ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι… θανατηφόρος, στον ανοικτό χώρο. Όπου βρει ο Θρύλος χώρο, να μπορέσει να βγει μπροστά και να αναπτυχθεί γρήγορα, μπορεί να… σβήσει από τον χάρη, οποιονδήποτε αντίπαλο! Και όμως, ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε… 4-4-2, στην προπόνηση του Πανανθηναϊκού! Τέλειο δεν ακούγεται; Όσο περισσότεροι χώροι, τόσες περισσότερες φορές θα μαζέψει την μπάλα, από τα δίχτυα του, ο… Διούδης!

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, η οποία απέναντι σε επιθετικούς αντιπάλους, οι οποίοι τον αντιμετωπίζουν… ανοικτά, βγαίνουν στο… ξέφωτο, για να το πούμε πιο απλά και κατανοητά, έχει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Πολύ… βίαιο. Γράφει από τρία και πάνω το… κοντέρ!

Αρκεί να θυμίσουμε τι έγινε με ΠΑΟΚ, με ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και με ΑΕΚ τις… προάλλες. Ή και με Παναθηναϊκός πέρυσι, όπως σας θυμίσαμε και νωρίτερα. Οπότε… ένα έχουμε να πούμε. ΜΑΚΑΡΙ να κατέβει ο Παναθηναϊκός με 4-4-2 στο γήπεδο και… ανοιχτά. Όσο πιο ανοιχτά γίνεται, να παίξει. Επιθετικά! Όπως προσπάθησαν να παίξουν και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Και δεν ήξεραν… από που να πρωτομαζέψουν την μπάλα…

Διαβάστε επίσης