Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα που πήρε φόρα…

Τώρα που πήρε φόρα…
Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 - 10:37

Και γιατί να σταματήσει, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, στην ΑΕΚ; Τώρα που πήρε… φόρα, ας συνεχίσει στο μονοπάτι της… πεντάρας. Ε; Αφού, έτσι κι αλλιώς, όλοι οι «εξυγιαντές» στο ίδιο -χαμηλό- επίπεδο είναι. Ποδοσφαιρικά. Αγωνιστικά. Πλάκα τους κάνει ο Θρύλος. Όποτε παίζει σβηστός και στο ρελαντί ξεθαρρεύουν και πιστεύουν ότι τον… πλησίασαν. Βλέπε Πάμπλο Γκαρσία. Όταν πατάει γκάζι, η ομάδα του Πειραιά, έρχεται… συντριβή. Για τους «εξυγιαντές». Και η τριάρα είναι στο… μίνιμουμ των συνεπειών, του να πατήσει, ο Ολυμπιακός, «γκάζι».

Γιατί να σταματήσει, λοιπόν, ο Θρύλος, τώρα; Γιατί να μη δώσει συνέχεια στην επική εμφάνισή του, στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον «πελάτη»; Γιατί να μην συνεχίσει στον ίδιο, ξέφρενο ρυθμό, να συντρίψει και τον Παναθηναϊκό, όπως έκανε και με την ΑΕΚ; Ή όπως θα κάνει και με τον ΠΑΟΚ, όταν έρθει η ώρα του; Να πάρε κάθε «εξυγιαντής» αυτό που του αξίζει. Μία ποδοσφαιρική συντριβή. Και να πάει στη θέση του. Τρίτος, τέταρτος, πέμπτος, δεύτερος, όπου τέλος πάντων είναι η θέση του. Κάτω από τον Ολυμπιακό.

Το ‘clasico’ φτάνει. Έφτασε, δηλαδή, σχεδόν. Και ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να φορέσει ξανά τα καλά του, για να υποδεχθεί τον «πελάτη» και να του δείξει ότι το 1-5 στο ΟΑΚΑ, επί της ΑΕΚ, δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό και… τυχαίο. Να του δείξει, ξανά, ότι ΑΥΤΟ συμβαίνει, όταν οι «εξυγιαντές» αντιμετωπίζουν τον Θρύλο…

Διαβάστε επίσης