Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται ο… κατήφορος του Ζαγοράκη, στην ΕΠΟ!

Συνεχίζεται ο… κατήφορος του Ζαγοράκη, στην ΕΠΟ!
Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 - 13:41
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και η σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, είχε… άρωμα γλάστρας. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συνεχίζει τον… κατήφορό του, στην ΕΠΟ, καθώς οι καταστάσεις γύρω του τον ξεπερνούν και εκείνος… κοιτάζει αμήχανα.

Συνεδρίασε, λοιπόν, σήμερα Σάββατο η ΕΠΟ, με τηλεδιάσκεψη και ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η στελέχωση των διαρκών επιτροπών της Ομοσπονδίας. Κάποια στιγμή ο Εκτελεστικός Γραμματέας, Ιάκωβος Φιλιππούσης, για την πρόσληψη του οποίου, στη συγκεκριμένη θέση, ο Ολυμπιακός έχε κάνει, ως γνωστόν, θέμα, άρχισε να διαβάζει τα ονόματα. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο κ. Αγραφιώτης και του είπε: «Τι είναι αυτά τα ονόματα; Ποιος τους έχει εγκρίνει; Έχετε μιλήσει μαζί τους;». Ήταν σαφές ότι η στελέχωση των διαρκών επιτροπών της ΕΠΟ έγινε… κατά το δοκούν και χωρίς να δίνεται αναφορά… πουθενά!

Αφού δεν έλαβε κάποια απάντηση, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης συνέχιζε να διαβάζει ονόματα. Επανήλθε, φυσικά, ο κ. Αγραφιώτης και είπε το εξής απλό και απολύτως σωστό: «Καταρχήν η συνεδρίαση είναι άκυρη, γιατί υπάρχει εκκρεμοδικία, με την πρόσληψη του Φιλιππούση, εξαιτίας της προσφυγής που έχει κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ».

Δεν έμεινε εκεί, δε, προσθέτοντας με νόημα: «Προτείνω να πάρουμε έναν κηπουρό να ποτίζει τις γλάστρες γιατί έχουμε πολλές εδώ μέσα…».

Κατέληξε δε, ο εκ των Αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, ότι με αυτή την κατάσταση που υπάρχει, δεν μπορεί να γίνει τριμερής συνάντηση FIFA-UEFA, με ΕΠΟ και Κυβέρνηση, διότι θα γελάνε μαζί μας. Κάτι σαφές και… προφανές, αφού στην ΕΠΟ συνεχίζουν, απροκάλυπτα να… εκτίθενται, γύρω από όλες τις διαδικασίες στελέχωσης της νέας διοίκησης…

Διαβάστε επίσης