Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προκαλούν με σχέδιο επιστροφής Ελλήνων ρέφερι...

Προκαλούν με σχέδιο επιστροφής Ελλήνων ρέφερι...
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 - 00:24
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πήρε φόρα το σύστημα της «εξυγίανσης» καθώς τους άνοιξε η όρεξη στις εκλογές της ΕΠΟ και με τον Ζαγοράκη απλά να προεδρεύει και να μην έχει ούτε ...ρόλο προέδρου. Για αυτό ένα ακόμη προκλητικό σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη και το οποίο αφορά στους ξένους διαιτητές επειδή χαλάνε τη... μαγιά του συστήματος που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στόχος τη νέα σεζόν να σφυρίξουν μόνο Ελληνες.

Ετσι ψάχνουν λύσεις, αρχικά να τους περιορίσουν και μετά να ... εξαφανίσου τους ξένους διαιτητές. Για αυτό το λόγο άρχισαν οι «μουρμούρες» προς τον Κλάτεμπεργκ ότι τάχα η ΕΠΟ δεν μπορεί να πληρώνει πρώτη θέση στα αεροπορικά εισιτήρια και πεντάστερα ξενοδοχεία, αν και η FIFA επέβαλε τον ορισμό τους. Παράλληλα «επικοινωνούν» προς τον Αγγλο ότι δεν είναι ανάγκη να έρχονται ξένοι ρέφερι σε ματς που δεν είναι... φωτιά από βαθμολογικής και θα ήταν καλύτερο να βάζει Ελληνες. Δεν τους απασχολεί ότι οι ξένοι έχουν συμβάλει στην ηρεμία και ότι οι ομάδες και οι παίκτες θέλουν ξένους διαιτητές, με εξαίρεση τις ομάδες που οι Έλληνες σφυρίζουν υπέρ τους 100-0 και εννοούμε τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τα «συνεργεία» ονειρεύονται πως αν πειστεί ο Κλάτενμπεργκ δεν θα αντιδράσουν οι FIFA, UEFA.

Πάντως, φαίνεται πως και ο Κλάτενμπεργκ γίνεται... Ζαγοράκης, επειδή τους... περνάει! Για αρχή, αντί να βάζει ξένους ρέφερι και στα τρία ματς των πλέι οφ της Λίγκας, βάζει στα δυο και την τρίτη αγωνιστική πήγε να βάλει μόνο ένα ματς αλλά επειδή έγινε... μπέρδεμα έβαλε δυο, συγκεκριμένα τον Κροάτη Μπέμπεκ στο Ολυμπιακός-Παναθηναίκός και τον Λευκορώσο Κουλμπάκοφ στο Αρης-ΑΕΚ, ενώ το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Καραντώνης (Ημαθίας). Για να δείτε τι γίνεται, ο Κλάτεμπεργκ είχε βάλει τον Ευαγγέλου (Αθηνών) στο Αρης-ΑΕΚ, όμως τον άλλαξε με ξένο επειδή διέρρευσε ο ορισμός του και ο Αρης κατάφερε να τον μπλοκάρει.

Πάντως, οι εντυπώσεις μένουν. Οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θέλουν ξένους διαιτητές και κατά σύμπτωση ο Κλάτεμπεργκ αλλάζει τη φιλοσοφία του στους ορισμούς. Εκεί που έβαζε πολλούς ξένους, το γύρισε στους Ελληνες που έπρεπε να είχε στείλει σπίτι τους.

Διαβάστε επίσης