Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο μη χαθείς. Σε περιμένουν ο Ελ Αραμπί, ο Εμβιλά και η παρέα τους...

Μόνο μη χαθείς. Σε περιμένουν ο Ελ Αραμπί, ο Εμβιλά και η παρέα τους...
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 - 01:19

Καλή η πεντάρα στην ΑΕΚ, αλλά τώρα έχουμε ντέρμπι απέναντι στον «αιώνιο». Και όποτε παίζουμε μαζί τους, δεν αλλάζει κάτι, πάντα θέλουμε τη νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (11/4, 19:30) και στοχεύει σε άλλη μία νίκη.

Ο Θρύλος έχει μπει με 2/2 στα πλέι οφ, μιας και μετά το 1-0 επί του Άρη, διέλυσε με 5-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά τώρα έχουμε άλλο παιχνίδι και τα ξεχνάμε όλα.

Προφανώς και ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είναι κατά πολύ ανώτερος από τους «πράσινους», αλλά προφανώς και πρέπει να το δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εκεί που πραγματικά μετράει.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τη νίκη. Και ο Θρύλος καλείται να συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι. Ναι, η κούραση είναι μεγάλη, ειδικά τώρα που πλησιάζουμε προς το τέλος μίας πολύ περίεργης και απαιτητικής σεζόν, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να τα δώσουν όλα. Ανώτεροι είναι και καλούνται να κάνουν και πάλι χαρούμενο τον κόσμο.

Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς έχουν τεθεί και οι Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος, έχοντας ξεπεράσει τα θέματα που αντιμετώπιζαν.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής έχει πάρει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες, και τους 27. Θυμηθείτε την αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Θρύλε, γερά! Και, βαζέλα, μη χαθείς! Σε περιμένουν ο Ελ Αραμπί, ο Εμβιλά και η παρέα τους!

Διαβάστε επίσης