Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 - 19:17

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ένα ακόμη δυνατό ματς για τον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πλέι οφ της Super League 1. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη στις 19:30. Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να έχει ξεφύγει βαθμολογικά από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσει και το ματς αυτό στην... τύχη του! Έχει αρκετά κίνητρα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή του όλους τους παίκτες και συνολικά πήρε 27 ποδοσφαιριστές στα πλάνα του. Την αποστολή αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μπρούμα, Ραντσέλοβιτς, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μαρτίνς: «Θέλαμε τον κόσμο σε αυτό το ματς»

Στο κανάλι της NOVA μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Σε ερώτηση αν η ισοπαλία με το ΠΑΣ ήταν... ξυπνητήρι ενόψει Παναθηναϊκού, απάντησε: «Δεν μπορούμε να πούμε πως χρησιμεύει ως ξυπνητήρι το ματς με τον ΠΑΣ ενόψει Παναθηναϊκού. Γνωρίζαμε καλά τις δυσκολίες του αγώνα πριν παίξουμε με τον ΠΑΣ. Ξέραμε ότι θα είχαμε έναν αντίπαλο καλό απέναντί μας και θα παίζαμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Τώρα έχουμε τον Παναθηναϊκό, έναν καλό και δύσκολο αντίπαλο. Παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Είναι εντελώς διαφορετικά ματς μεταξύ τους, ξέρουμε τις δυσκολίες και ξέρουμε τι πρέπει νά κάνουμε για να νικήσουμε».

Για τα δικά του τρία χρόνια στην ομάδα και αν περίμενε ότι θα εξελιχθεί έτσι η συνεργασία του, είπε: «Ειλικρινά το πίστευα και το περίμενα αρκετά. Ήρθα στην Ελλάδα με τεράστια φιλοδοξία για να ζήσω και να κερδίσω όμορφα πράγματα και τίτλους. Είχα θέληση για νίκες και ήθελα πάντα να κερδίζω, το περίμενα ότι τα πράγματα θα είναι καλά και είχα πίστη στην ομάδα.

Πολλά πράγματα έχω μάθει εδώ. Ποτέ ένας προπονητής δεν μπορεί να γεννηθεί απευθείας ως πρωταθλητής αν δεν ζήσει και δε μάθει απ' αυτά που του δίνει η καθημερινότητα σε μία μεγάλη ομάδ. Έχω μάθει πολλά και έχω διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη ως προπονητής και άνθρωπος. Μαθαίνω μέσα από τη δουλειά και κανείς δεν μπορεί να μετρήσει πόσα μαθαίνει ο καθένας μας».

Αναφορικά με το μέλλον του: «Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, τα πράγματα πηγαίνουν καλά και όπως ακριβώς θέλω. Επίσης και ο πρόεδρος με τη διοίκηση είναι ικανοποιημένοι με την πορεία μας. Είμαι συγκεντρωμένος απόλυτα στη δουλειά που αφορά τον Ολυμπιακό και μόνο και στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Από εκεί και πέρα είπε για τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν ο Παναθηναϊκός, έχασε βαθμούς, αλλά βελτιώθηκε με την άφιξη του Μπόλονι. Κατέκτησε βαθμούς και βελτιώθηκε. Έκαναν καλά παιχνίδια. Είναι σκληρός αντίπαλος που πάντα μας δυσκολεύει. Παίζουμε στην έδρα μας, λυπούμαστε που δεν έχουμε κόσμο. Είναι σημαντικό να νικήσουμε».

Αν ο Ολυμπιακός βλέπει το ματς αυτό ως... εκδίκηση για την ήττα στη Λεωφόρο, τόνισε: «Δε βλέπω το ποδόσφαιρο με την έννοια της εκδίκησης. Έχουμε διάθεση να νικήσουμε».

Για το σύστημα 3-4-3: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το προπονητικό τιμ του Πέδρο Μαρτίνς έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να αλλάζει και να χρησιμοποιεί διαφορετικά συστήματα μόνο και μόνο γιατί έχει ποιοτικούς και έξυπνους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κατανοούν και να προσαρμόζονται στα συστήματα.

Είμαι τυχερός γιατί έχω αυτή την ομάδα, που αποτελείται από έξυπνα παιδιά όσον αφορά την ποδοσφαιρική νοημοσύνη και γενικότερα παιδιά που μπορούν να συνεργαστούν με πάρα πολύ καλή τεχνική και τακτική. Προσαρμοζόμαστε σε διάφορα συστήματα. Όπως έχετε δει έχουμε παίξει 4-2-3-1, 4-4-2, έχουμε παίξει με τρεις αμυντικούς. Έχουμε δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι αντιπροσωπευτικό για να πούμε ότι δούλεψε αυτό το σύστημα, γιατί ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος και κυρίως γιατί ο ΠΑΣ δημιουργεί δυσκολίες. Δεν παίξαμε καλά. Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να δοκιμάζει πράγματα κι αυτό είναι προσόν».

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Διαβάστε επίσης