Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζοζέ Σα: Ξανά εδώ, όπως ΠΑΝΤΑ! (video)

Ζοζέ Σα: Ξανά εδώ, όπως ΠΑΝΤΑ! (video)
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 - 13:29

Αυτός είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην Ελλάδα και το γεγονός ότι το όνομά του ταξιδεύει στην Ευρώπη, ήδη, μόνο… τυχαίο δεν είναι. Ο Ζοζέ Σα πέρασε μία δύσκολη περίοδο, στην οποία δεν έβγαζε στο γήπεδο, απολύτως, το τρομακτικό ταλέντο του και την απίστευτη κλάση του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι την έχασε, ποτέ. Κάθε άλλο.

Η επέμβασή του, στο χθεσινό ντέρμπι, στο Καραϊσκάκη, στην προσπάθεια του Καρλίτος, προς το φινάλε του ματς, αποδεικνύει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ότι ο Ζοζέ Σα είναι ξανά εδώ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! Γιατί, ξαναλέμε, το ταλέντο και την κλάση του, δεν τα… έχασε. Ντεφορμέ μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε! Μπορεί, ο οποιοσδήποτε να βρεθεί σε μία κακή περίοδο, σε μία κακή φάση, στην καριέρα του και για ένα διάστημα, να μην είναι στο 100%.

Και όμως, ο Ζοζέ Σα έδειξε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκει, στο πρόσωπό του, τον «κέρβερο» στην εστία του, όπως τον είχε βρει από την αρχή, που ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πλήρωσε τη ρήτρα, για να τον μονιμοποιήσει στην ομάδα. Απλό.

Διαβάστε επίσης