Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Κλάτενμπεργκ έκανε άνω-κάτω τους διαιτητές...

Ο Κλάτενμπεργκ έκανε άνω-κάτω τους διαιτητές...
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 - 23:46
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί ο Κλάτενμπεργκ να νομίζει ότι είναι καλός τηλεκριτικός, κι αυτό για όσους δεν ξέρουν επειδή ανακαλύπτει δικούς του κανονισμούς, όμως σαν παράγοντας της διαιτησίας ο Αγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Το τελευταίο του... κατόρθωμα είναι ότι κατάφερε να κάνει άνω κάτω τους διαιτητές.

Ο Κλάτενμπεργκ δεν ξέρει που ήρθε και εφαρμόζει, για να λέει ότι κάτι κάνει, το σύστημα της UEFA με προαναγγελία των ορισμών στους ρέφερι, πριν αυτοί ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ. Αυτό γίνεται με την αιτιολογία οι ρέφερι πρέπει να προετοιμάζονται καλύτερα αλλά αν απέδιδε, δεν θα γελούσε ο κόσμος με τις διαιτησίες.

Πάντως, λόγω αυτής της τακτικής, να ανακοινώνει τους ορισμούς πρώτα στους ρέφερι, έκανε άνω κάτω τους διαιτητές και δείχνει να χάνει τον μπούσουλα. Ο Κλάτενμπεργκ είχε βάλει τον Ευαγγέλου (Αθηνών) στο ματς Αρης-ΑΕΚ 1-3, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ, όμως ο ορισμός του διέρρευσε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τον αλλάξει και να φέρει τον Λευκορώσο Κουλμπάκοφ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε. Ο Κλάτενμπεργκ θεωρεί ότι ή οι ρέφερι ή οι βοηθοί ή οι τέταρτοι διαρρέουν τους ορισμούς και κάθε φορά γίνεται χαμός. Αυτή τη φορά ο Κλάτενμπεργκ αναγκάστηκε να καθυστερήσει κατά μια μέρα την ανακοίνωση των ορισμών (Παρασκευή αντί για Πέμπτη) αλλά κάτι ανάλογο είχε γίνει και πριν μια εβδομάδα.

Υπήρξαν κάποιες διαρροές ότι ο Κλάτενμπεργκ ξέρει ποιοι είναι και ότι δεν τους όρισε, ενώ ο Ευαγγέλου ορίστηκε VAR στα πλέι άουτ (Απόλλων-ΟΦΗ). Παράλληλα ο πρόεδρος της ΚΕΔ θέλει να κάνει σύσκεψη για να τα ψάλει στους ρέφερι! Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Αγγλος έχει χάσει τη μπάλα καθώς ανακατεύει χωρίς λόγο τους διαιτητές και τους βοηθούς, ενώ ο ίδιος είναι αυτός που φταίει για όσα γίνονται.

Συμπέρασμα: Ο Κλάτενμπεργκ και πάλι δεν ανέλαβε την ευθύνη και τα έριξε σε άλλους.

Διαβάστε επίσης