Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κατάπιε» τα λόγια του ο Μανούχος στα πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ

«Κατάπιε» τα λόγια του ο Μανούχος στα πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ
Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 - 18:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κατάργησαν τη λογική στην Τρίπολη σχετικά με τους διαλόγους στο VAR κατά τη διάρκεια που εξέταζαν τα δυο πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ. Οι διάλογοι δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω της τηλεκριτικής του Κλάτενμπεργκ ο Μανούχος (Αργολίδας) δεν λέει τι βλέπει.

«Παίξε», αναφέρει προς τον διαιτητή Καραντώνη (Ημαθίας), εξετάζοντας το χέρι του Κρέσπο στο 28' στο μπάσιμο του Τιλίκα, εννοώντας το παιχνίδι να συνεχιστεί με το κόρνερ. Ο δε Καραντώνης ακούγεται να υποστηρίζει πως αν είναι χέρι, ο Κρέσπο το έχει κοντά στο σώμα του! Δηλαδή, όπως φαίνεται ο Μανούχος ...κατάπιε τα λόγια του.

Μετά την άποψη που εξέφρασε ο Άγγλος, θα είναι σκάνδαλο αν δε στείλει σπίτι του τον Μανούχο...

Στην τηλεκριτική του ο Κλάτενμπεργκ επιβεβαιώνει πως έχουν κάνει λάθος και έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Αντίθετα θεωρεί ότι δεν υπάρχει παράβαση στο 45+1', όταν ο Κρέσπο κράτησε τον Ριέρα και τον έριξε στο έδαφος. Ηταν κράτημα με τα δυο χέρια και κακώς ο Μανούχος δεν φώναξε τον Καραντώνη στο VAR. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ κάνει... εκπτώσεις υπέρ του ΠΑΟΚ, αναφέροντας ότι η επαφή είναι φυσική (χα, χα, χα!). Επίσης, ο Μανούχος από το VAR πάλι δεν εξηγεί τι βλέπει και αρκείται στο... «πάμε».

Εκπτώσεις κάνει ο Κλάτενμπεργκ και στο ματς Αρης-ΑΕΚ 1-3. Ο Αγγλος δεν σχολιάζει το πρώτο πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ΑΕΚ στο 11', αν και πρόκειται για βουτιά τους Λόπες καθώς ο Ρόουζ έχει απλώσει το πόδι από πριν. Επίσης, «αδειάζει» την ΑΕΚ σχετικά με την αποβολή του Ρόουζ, λέγοντας ότι είναι σωστή η κίτρινη που του δόθηκε για το δεύτερο πέναλτι. Ακόμη, πριν το 0-2 δεν σχολιάζει το επιθετικό φάουλ του Ανσαριφάρντ αλλά το γεγονός ότι δεν υπήρχε οφσάιντ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε επίσης