Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜΟΝΟ εσύ «παίζεις μπάλα» σε αυτό το επίπεδο! (videos)

ΜΟΝΟ εσύ «παίζεις μπάλα» σε αυτό το επίπεδο! (videos)
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 - 10:53

Το έχει αποδείξει ήδη, πολλές φορές, με κινήσεις μεταγραφικές, τις οποίες έχει κάνει και οι οποίες έχουν… κάνει αίσθηση. Ο Ολυμπιακός «παίζει μπάλα» σε άλλο επίπεδο. Πολύ ανώτερο, από τους αυτοαποκαλούμενους «ανταγωνιστές» του. Εκείνοι είναι… σε άλλη φάση. Μακρινή. Με την υπόθεση Μπελχαντά, ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ξανά πως είναι σε άλλο κόσμο. Ευρωπαϊκό. Σε άλλη φάση. Ανώτερη.

Η ομάδα του Πειραιά κινείται ενεργά, εδώ και λίγο καιρό, γύρω από την υπόθεση Μπελχαντά. Και αυτή η υπόθεση, αλλά κυρίως ο τρόπος, με τον οποίο ο Θρύλος κινείται σε αυτή, αποδεικνύει, με τον πλέον περίτρανο τρόπο, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ομάδα του παίζουν… διαφορετικά το παιχνίδι, από ότι το παίζουν οι άλλες ομάδες, εδώ στην Ελλάδα.

Όχι μόνο γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ΜΟΝΗ ομάδα, η οποία μπορεί να «παίξει μπάλα» οικονομικά, σε αυτά τα επίπεδα. Να φέρνει παίκτες «τύπου Μπελχαντά». Αλλά και γιατί το timing στο οποίο το κάνει, αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιακός κινείται ΠΑΝΤΑ για να βελτιώνει την ομάδα του! Ανεξαρτήτως χρονικής στιγμής. Απέχουμε ακόμη από τη νέα σεζόν, αλλά ο Ολυμπιακός… χτίζει ήδη για αυτή. Και… χτίζει εδώ και καιρό! Άλλο επίπεδο…

Για θυμηθείτε:

Διαβάστε επίσης

Ακαδημία: Ποδόσφαιρο και ψυχολογία (photo)

Ακαδημία: Ποδόσφαιρο και ψυχολογία (photo)

Αδιάκοπα δουλεύει στο η Ακαδημία του Ολυμπιακού στο κομμάτι της ψυχολογίας, ιδιαίτερα όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας και της παύσης των αθλητικών δραστηριοτήτων.