Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά είναι! Να «παρακαλάει» ο ένας «εξυγιαντής», να κερδίσεις τον άλλο! (videos)

Αυτά είναι! Να «παρακαλάει» ο ένας «εξυγιαντής», να κερδίσεις τον άλλο! (videos)
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 - 13:22

Πως τους… πετσόκοψες έτσι, Θρυλάρα! Να περιμένει ο ένας «εξυγιαντής» να νικήσεις τον άλλο, μπας και… τερματίσουν πιο ψηλά και ξεπεράσουν τον Άρη! Ο Ολυμπιακός αναδεικνύεται, μετά τη μαθηματική κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, στον ΑΠΟΛΥΤΟ ρυθμιστή της διαδικασίας των πλέι οφ και της… διανομής των ευρωπαϊκώς εισιτηρίων. Ο Θρύλος, ως η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και η πιο δυνατή σε αυτή τη διαδικασία των πλέι οφ, κρατά την τύχη του «μίνι» πρωταθλήματος, στα χέρια του!

Είναι ικανός, με το πόδι τέρμα στο «γκάζι», να φορτώσει «πεντάρες» όλους τους αντιπάλους του μέχρι το τέλος. Και να βλέπει γύρω του τους «εξυγιαντές» να… σφάζονται! Να «παρακαλάει» ο ένας «εξυγιαντής» να νικήσει τον… άλλο. Και να καθορίσει, έτσι, αναλόγως με τα αποτελέσματά του, το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών… Θυμίζουμε, μόλις στην 4η πηγαίνουμε… Μόλις στην 4η! Μετά και το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα έχουμε άλλη μία σειρά από δυνατά ματς και ντέρμπι, μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία των πλέι οφ και να κάνουμε φιέστα!

Τι απόλαυση… Τι ποδοσφαιρική ηδονή. Να κρέμονται ΟΛΟΙ οι «εξυγιαντές» από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Να κρέμονται από τα αποτελέσματά του, αλλά και από το ποιους θα νικήσει και με τι σκορ… Να κρέμεται όλη τους η σεζόν, από τον ΘΡΥΛΟ! Δικαίωση… Απόλαυση…

Διαβάστε επίσης