Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια... συμμαχία με χαμένο!

Μια... συμμαχία με χαμένο!
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 - 20:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πλέον η... φάση με την ΕΠΟ δεν κρύβεται! Δεν είναι μόνο το 6-5, δηλαδή η πλειοψηφία της ΑΕΚ σε βάρος του ΠΑΟΚ από πλευράς μελών της ΕΕ της ΕΠΟ, είναι και η... συντριβή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στις Επιτροπές της ΕΠΟ, όπου στη μοιρασιά ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίστηκε στη χειρότερη περίπτωση ως ξένο σώμα και στην καλύτερη ως αντιπολίτευση!

Επειδή ποτέ δεν έκρυψαν ότι ελέγχουν την ΕΠΟ, ο κόσμος στο Πάρκο Γουδή είναι πολύ μικρός. Η στελέχωση των Επιτροπών επιβεβαιώνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ουρά της ΑΕΚ στην ομοσπονδία, δεν υπάρχει συμμαχία αλλά... σέρνεται πίσω από την ΑΕΚ. Μόνο δυο παράγοντες που βρίσκονται κάτω από την ...ομπρέλα του μπλοκ του βορρά ορίστηκαν πρόεδροι σε σύνολο δέκα επιτροπών. Πρόκειται για τον Διακοφώτη που παρέμεινε στην ΕΙΜ και τον Κουπτσίδη που είναι πρόεδρος στην Επιτροπή Ασφάλειας και Γηπέδων, ο οποίος ανήκει μεν στο μπλοκ του βορρά αλλά είναι δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ.

Μια επιτροπή (του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου) δόθηκε στον Ζαγοράκη, επειδή προβλέπεται από το καταστατικό και οι υπόλοιπες έχουν «σφραγίδα» παραγόντων της ΕΠΟ και προέδρων ΕΠΣ που ανήκουν στο μπλοκ του νότου και είναι οι: Οικονομική Επιτροπή: Κλέαρχος Τζαφέρης, Επιτροπή Διοργανώσεων: Άγγελος Δανιήλ, Τεχνική Επιτροπή: Τάκης Παπαχρήστος, Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου: Κυριάκος Φύτρας, Ιατρική Επιτροπή: Τάκης Καρράς, Επιτροπή Εθνικών Ομάδων: Τάκης Παπαχρήστος.

Με την ευκαιρία: «Πατώνει» ο Μάκης Γκαγκάτσης ή ακόμη;

Επίσης, κάτω από αυτό το... καθεστώς καλείται να προεδρεύσει ο Ζαγοράκης. Αυτοί κοιτάνε ποιος θα πάρει τι, τον πρόεδρο θα υπολογίσουν; Άλλωστε, η ΑΕΚ τον χρεώνει στον ΠΑΟΚ, ακούγεται ότι τον ήθελε ο Σαββίδης πριν καταλήξει στον «δικό μας Γραμμένο», ενώ ο ΠΑΟΚ τον κατατάσσει στο... κενό, μπας και πάρει κάτι παραπάνω.

Ξεπεσμένες καταστάσεις σε μια ξεπεσμένη ομοσπονδία. Όπως δεν θυμάται κανείς τον Γραμμένο, ουδείς αποκλείει να συμβεί το ίδιο και με τον Ζαγοράκη και μάλιστα στο διάστημα που θα βρίσκεται στην προεδρική καρέκλα της ΕΠΟ. Τουλάχιστον τον Γραμμένο τον ξέχασαν, ενώ έφυγε!

Διαβάστε επίσης