Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσοι προκριματικοί και αν χρειαστούν, θα είναι έτοιμος (videos)

Όσοι προκριματικοί και αν χρειαστούν, θα είναι έτοιμος (videos)
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 - 09:59

Με το βλέμμα στραμμένο στο Champions League, ο Ολυμπιακός, παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα, τις προκρίσεις και τους πιθανούς κατακτητές του τίτλου, να προχωρούν. Περιμένει και ο ίδιος, άλλωστε, αποτελέσματα, από εκεί, προκειμένου να γνωρίζει σε ποιον προκριματικό γύρο θα αρχίσει την προσπάθειά του, το καλοκαίρι που έρχεται. Να θυμίσουμε πως, ο Θρύλος, επιθυμεί, το Champions League φέτος, να κατακτήσει μία ομάδα, η οποία θα εξασφαλίζει τη συμμετοχή της, στην επόμενη διοργάνωση, μέσω του πρωταθλήματός της. Με αυτή τη συνθήκη, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα μπει στα προκριματικά του καλοκαιριού, από τον δεύτερο γύρο και όχι από τον πρώτο. Οι προκρίσεις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, ήταν ευχάριστα νέα, αν μη τι άλλο…

Όπως και να ‘χει, όμως, η σοβαρότητα την οποία ο Ολυμπιακός έχει δείξει, τα τελευταία 3 χρόνια, στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, επιτρέπει στον κόσμο της ομάδας να είναι αισιόδοξος, ή και σχεδόν… βέβαιος, ότι θα είναι και πάλι παρών, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Θα είναι ξανά εκεί και θα διεκδικήσει το καλύτερο, όπως κάνει κάθε χρόνο.

Ο «μετρ» των προκρίσεων, Πέδρο Μαρτίνς, δουλεύει από τώρα, με στόχο την παρουσία της ομάδας, στο επόμενο Champions League. Και αυτό είναι ένα δεδομένο. Όπως δεδομένο είναι και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός, έχοντας μάθει, πλέον, τη διαδικασία και έχοντας προσαρμόσει τη δουλειά του, επάνω σε αυτή, μπορεί να είναι έτοιμος και να καταφέρει να βρεθεί ξανά στους ομίλους. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται, ήδη, με την πρόταση στον Γιουνές Μπελχαντά, άλλωστε. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί από τώρα να βρει τους παίκτες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο και θα του δώσουν την έξτρα ώθηση, στα προκριματικά του καλοκαιριού.

Με το βλέμμα στο Champions League και περιμένοντας τα αποτελέσματα, από εκεί. Αλλά, πάνω από όλα, δουλεύοντας την ίδια του την ομάδα, για να είναι ΟΠΩΣ πρέπει, ανεξαρτήτως αριθμού προκριματικών.

Διαβάστε επίσης