Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν περνάνε οι μέρες, να πάμε στο «εξοχικό» (videos)

Δεν περνάνε οι μέρες, να πάμε στο «εξοχικό» (videos)
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 - 12:21

Κάτι χρωστάει ο Ολυμπιακός, στον ΠΑΟΚ. Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία, όταν κατάφερε… με τα χίλια ζόρια, να πάρει μία ισοπαλία (1-1) από τον Ολυμπιακό, πάντα κάτι θα του… χρωστάει, η ομάδα του Μαρτίνς. Και ο ίδιος ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε κρατήσει και συνεχίζει να κρατά, το επίπεδο ψηλά και δεν… πέφτει στην «παγίδα».

Αλλά, αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός χρωστάει στον ΠΑΟΚ μία διαρκή απόδειξη του ότι είναι… έτη φωτός μπροστά. Ποδοσφαιρικά, όχι στα… λόγια. Το ποδόσφαιρο, άλλωστε, διδάσκει διαρκώς ότι εκείνος που έχει… μεγάλο στόμα και προβαίνει σε δηλώσεις, τις οποίες δεν μπορεί να υποστηρίξει, αγωνιστικά, το… πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο. Με βαριές ήττες και με… συντριβές.

Το μόνο… πρόβλημα είναι ότι… δεν περνάνε οι μέρες! Τις μετράμε καθημερινά, για να πάμε στην έδρα του ΠΑΟΚ και να του δείξουμε την ανωτερότητά μας, αλλά… δεν περνάνε! Απαλλαγμένος και από το βαθμολογικό άγχος, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ανάλογο πέρασμα με το περσινό, από την έδρα του ΠΑΟΚ. Να του δείξει πως η διαφορά μετριέται στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Όχι στις δηλώσεις. Αλλά στο χορτάρι. Εκεί όπου… ισάξιος του Ολυμπιακού δεν είναι κανείς, στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης