Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νέο ενδιαφέρον από την Αραβία, για τον Μαρτίνς! (videos)

Νέο ενδιαφέρον από την Αραβία, για τον Μαρτίνς! (videos)
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 - 13:18

Το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς «παίζει» ξανά στο εξωτερικό, για ομάδα από την Αραβία, μάλιστα. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει και η πορτογαλική «O’ Jogo», στην ηλεκτρονική της έκδοση, αποκαλύπτει σήμερα, ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ, για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο οποίος με την παρουσία του στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει να φτιάχνει, για τα καλά, το όνομά του, βλέποντας τις προσπάθειές του να… αποδίδουν.

Το δημοσίευμα αναφέρει το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει για τον Μαρτίνς η Αλ Σαμπαμπ, πριν από δύο χρόνια. Παράλληλα, στέκεται και στο ότι τον είχε στο στόχαστρό της, η Σάο Πάουλο. Θυμίζουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει αρνητική απάντηση και στις δύο αυτές προτάσεις. Ο Ολυμπιακός, υπενθυμίζουμε, έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, με τον Πέδρο Μαρτίνς, μέχρι το 2022, με υψηλή ρήτρα αποχώρησης του Πορτογάλου.

Ο Μαρτίνς, έτσι κι αλλιώς, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και πως θέλει να παραμείνει εδώ. Παράλληλα, σε ό,τι αφορά το μέλλον του, δείχνει να έχει μία προτίμηση παραμονής στην Ευρώπη. Και όχι να δουλέψει στην Αραβία ή στη Βραζιλία. Έχει τονίσει πως η προοπτική της Αγγλίας θα τον ενδιέφερε, φυσικά, αλλά ότι προς το παρόν, παραμένει απολύτως αφοσιωμένος, στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης