Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο ευλογημένος κύριος Πέδρο Μαρτίνς (video)

Ο ευλογημένος κύριος Πέδρο Μαρτίνς (video)
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 10:03

Όταν όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού, κινητοποιείται, με κάθε τρόπο, για να προσφέρει στον Πέδρο Μαρτίνς τα «εργαλεία» που χρειάζεται, ώστε εκείνος να δουλεύει απερίσπαστα, την ομάδα, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα πράγματα δουλεύουν ρολόι. Ο Πορτογάλος τεχνικός «λύνει και δένει» στον Ολυμπιακό, λαμβάνει τις σοβαρές αποφάσεις και, μαζί με το επιτελείο του, παρουσιάζουν κάθε φορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτό το οποίο θεωρούν ότι θα κάνει ακόμη καλύτερη την ομάδα. Είτε αυτό είναι μία μεταγραφή, είτε ένας δανεισμός ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, είτε ένα… προπονητικό κέντρο, για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρίχνει μια ματιά γύρω του, στη Σούπερ Λίγκα και βλέπει το… χάος. Βλέπει την ομάδα του να προσπαθεί να του πάρει τον Γιουνές Μπελχαντά, την ώρα που άλλες ομάδες έχουν προπονητή στον πάγκο και… προπονητή δεν έχουν. Βλέπει το ρόστερ του να είναι γεμάτο λύσεις και επιλογές, σε πρώτο και δεύτερο επίπεδο (εννοούμε τους καθαρά «βασικούς» και αυτούς που έρχονται από «πίσω» ως λύσεις). Και τα ρόστερ των άλλων ομάδων-«ανταγωνιστών» του Ολυμπιακού, να χρειάζονται.. ξήλωμα, αλλά και «ράψιμο» από την αρχή. Πως να μην είναι σίγουρος ότι αρχίζει τον αγώνα της σεζόν 2021-22, από την… pole position; Πως να μην «δελεάζεται» να παραμείνει εδώ και να πάρει άλλο ένα πρωτάθλημα, προτού διεκδικήσει κάτι άλλο (αν του προσφερθεί, φυσικά), στο εξωτερικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κοιτάζει γύρω του στην ομάδα και βλέπει Καρεμπέ, Μοντέστο, ντε Μπαρτόλο, βλέπει μία Διοίκηση, η οποία μονίμως στο πλευρό του και τον στηρίζει. Έμπρακτα, στην «καλή» και στη «στραβή». Και κοιτάζει γύρω του και βλέπει τις άλλες διοικήσεις να… ζορίζονται να κάνουν και τα αυτονόητα… Πως να μην αισθάνεται, λοιπόν, ευλογημένος; Και το αισθάνεται, πάνω από όλα, γιατί είναι… Γιατί συνθήκες δουλειάς, όπως αυτές, τις οποίες εκείνος βρήκε στον Ολυμπιακού, δεν συναντά σε καμία άλλη ομάδα, στην Ελλάδα…

Διαβάστε επίσης