Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Να έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις τον Μπελχαντά…

Να έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις τον Μπελχαντά…
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 10:39

Η ημερομηνία είναι η 16η Απριλίου του 2021. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει, 7 αγωνιστικές πριν από το φινάλε των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, το πρωτάθλημα! Το 46ο της ιστορίας του. Έχει αφήσει πίσω του τον ανταγωνισμό και μάλιστα κατά πολύ και κοιτάζει ήδη μπροστά.

Έχει εντοπίσει ήδη έναν παικταρά, τον Γιουνές Μπελχαντά, τον οποίο προσπαθεί ήδη, να φέρει στην Ελλάδα και στον Πειραιά… Πόσο μπροστά είναι, πια, αυτή η ομάδα… Να είσαι, τώρα, στη Σούπερ Λιγκ και να βλέπεις τους άλλους γύρω σου, να… καταρρέουν. Και εσύ να είσαι ήδη πρωταθλητής και να «σχεδιάζεις» για το 2022 και το 2023. Και να έχεις, Απρίλιο μήνα, την πολυτέλεια, να… περιμένεις τον Γιουνές Μπελχαντά. Προσφέροντάς του 5+ εκατομμύρια ευρώ, για 3 χρόνια…

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό κάνει. Δουλεύει το μέλλον, τώρα. Δεν περιμένει. Δεν επαναπαύεται. Κινείται διαρκώς. Ελίσσεται. Έχει επιλογές. Μελετάει τις λύσεις του. Και διαρκώς αναλύει τα δεδομένα, για να βελτιώσει την ομάδα του και να της δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση.

Προπονητικό τιμ και Διοίκηση, σε συνδυασμό με όλο το επιτελείο (σκάουτινγκ) κλπ. είναι σε άριστη συνεργασία και διαρκώς δουλεύουν για να κάνουν τον Ολυμπιακό καλύτερο… Το να έχει ο Ολυμπιακός, στα μέσα Απριλίου, τη δυνατότητα να προσπαθεί να κλείσει ήδη, έναν παικταρά, όπως ο Γιουνές Μπελχαντά, δηλώνει και την τεράστια διαφορά της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, σε σχέση με τους… «ανταγωνιστές».

Διαβάστε επίσης