Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τερμάτισε ο Κλάτενμπεργκ με τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Το τερμάτισε ο Κλάτενμπεργκ με τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 11:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο 44χρονος Αλεξάνταρ Στάβρεφ είναι ο διαιτητής που ο Κλάτενμπερκ όρισε να σφυρίξει στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Αντί να φέρει ξένους επιπέδου ο Άγγλος δείχνει ότι δεν έχει λύσεις, καθώς ο Στάβρεφ ανήκει μεν στην πρώτη κατηγορία της UEFA όμως δεν έχει καλή πορεία καθώς έχουν να τον ορίσουν από τις 26 Νοεμβρίου 2020, όταν σφύριξε το ματς Αλκμάαρ-Σοσιεδάδ 0-0 για τους ομίλους του Europa League.

Δηλαδή, δεν τον έβαλαν ούτε σε ματς προκριματικής φάσης του μουντιάλ, ενώ το προαναφερόμενο ήταν μόλις το δεύτερό του παιχνίδι για τους ομίλους του Europa League, καθώς σφύριξε και Λιλ-Σέλτικ 2-2, όμως συνήθως οι ορισμοί που παίρνουν οι ρέφερι ανέρχονται στους τρεις.

Ο Αλεξάνταρ Στάβρεφ γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1977 και από τους προαναφερόμενους ορισμούς του, δεδομένου ότι είναι 44 ετών, φαίνεται πως η UEFA δεν τον θεωρεί εξελίξιμο, δεδομένου ότι το όριο είναι 45 ετών. Κάποια στιγμή, πριν από μερικά χρόνια, ήταν στον πίνακα των υποψηφίων για την ελίτ κατηγορία, όμως ποτέ δεν τον προώθησαν. Για πρώτη φορά ορίζεται σε ματς της Superleague και για πρώτη φορά σφυρίζει ματς μεταξύ ελληνικών ομάδων.

Στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός βοηθοί του Στάβρεφ θα είναι οι συμπατριώτες του Κονσταντίνοφ και Πετρέσκι, τέταρτος ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), VAR o Ολλανδός Μάνετσοτ, AVAR ο Μπουξμπάουμ Ανατολικής Αττικής και παρατηρητής ο Ταπατζάς (Θράκης). Ο Κλάτενμπεργκ δεν του έβαλε ούτε διεθνή παρατηρητή, απόδειξη πόσο πρόχειροι είναι οι ορισμοί του.

Διαβάστε επίσης