Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τέλειωσε» Μανούχο, Καραντώνη (video)

«Τέλειωσε» Μανούχο, Καραντώνη (video)
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 11:38
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τις... καμπάνες να χτυπούν άκουσαν οι Μανούχος (Αργολίδα) και Καραντώνης (Ημαθίας), VAR και διαιτητής, αντίστοιχα, στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-1, οι οποίοι έκαναν ένα λάθος που δεν έχει προηγούμενο, από αυτά που είναι για να βγουν εκτός πινάκων. Ο Κλάτενμπεργκ δεν τους όρισε σε κάποιο ματς της 4ης Αγωνιστικής των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Superleague.

Ο λόγος είναι το πέναλτι μαρς που δεν έδωσαν στο χέρι του Κρέσπο στο 28', στο μπάσιμο του Τιλίκα. «Παίξε», αναφέρει ο Μανούχος προς τον διαιτητή Καραντώνη (Ημαθίας), εξετάζοντας το χέρι στο 28', εννοώντας το παιχνίδι να συνεχιστεί με το κόρνερ. Ο δε Καραντώνης ακούγεται να υποστηρίζει πως αν είναι χέρι, ο Κρέσπο το έχει κοντά στο σώμα του! Δηλαδή, όπως φαίνεται ο Μανούχος ...κατάπιε τα λόγια του. Ο δε Καραντώνης έχει πει πως αν είναι χέρι, το έχει κοντά στο σώμα του, όμως δεν πήγε στην οθόνη για τα το δει.

Και οι δυο έκαναν πέναλτι στη... λογική. Ο Μανούχος, στη συνομιλία του, δεν εξήγησε τι έβλεπε, ο Καραντώνης απέφυγε να πάρει την ευθύνη. Μετά την άποψη που εξέφρασε ο Αγγλος ότι υπάρχει πέναλτι ήταν μονόδρομος η τιμωρία τους.

Θα είναι σκάνδαλο αν οι Καραντώνης, Μανούχος οριστούν ξανά. Για λιγότερο σοβαρό, στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1, οι Παπαπέτρου (Αθηνών), Τσαγκαράκης (Χανίων) τιμωρήθηκαν για 50 μέρες. Όμως, το φάλτσο των Καραντώνη, Μανούχου έβγαλε μάτια.

Διαβάστε επίσης