Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ριμπερί, ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Βαλμπουενά, ο Ελ Αραμπί

Ο Ριμπερί, ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Βαλμπουενά, ο Ελ Αραμπί
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 13:02

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Φιορεντίνα ετοιμάζεται να προσφέρει νέο μονοετές συμβόλαιο, στον Φρανκ Ριμπερί. Στα 38 του, ο κύριος Ριμπερί. Την ίδια ώρα, η Μίλαν ανανεώνει τον Ζλάταν, ο οποίος ζει και βασιλεύει, παίζοντας ακόμη τοπ ποδόσφαιρο… Και τι ξέρουν αυτοί; Η «εξυγιαντική προπαγάνδα» μας λέει ότι ο Ολυμπιακός που ανανεώνει Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά, κάνει… λάθος. Είναι… μεγάλοι, οι δύο παίκτες, δεν… κάνουν για τον Ολυμπιακό, πια.

Καλύτερη απάντηση, από την απόδοση του Ελ Αραμπί και του Βαλμπουενά, στο γήπεδο, με τη φανέλα του Θρύλου, δεν υπάρχει, βεβαίως. Και έτσι κανονικά, θα έπρεπε όλοι οι… αμφισβητίες των δύο πολύπειρων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού (ακόμη και τώρα, ρε φίλε!) να… καταπιούν τα λόγια τους. Αλλά με την προπαγάνδα δεν βρίσκεις άκρη, εδώ που τα λέμε.

Οπότε έρχονται οι ξένες ομάδες, οι οποίες κρατάνε στο ρόστερ τους παικταράδες σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία και… αποστομώνουν, όλους εκείνους που λένε ότι ο Ολυμπιακός… έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, με τους Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά κλπ. στην ομάδα… Δεν πειράζει, παιδιά. Αφήστε τον Ολυμπιακό να έχει παικταράδες στα 34 και στα 36. Ο καθένας στον δρόμο του…

Διαβάστε επίσης