Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάκελος Μπρούμα: Δεν αρκεί η θέληση (videos)

Φάκελος Μπρούμα: Δεν αρκεί η θέληση (videos)
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 14:33

Κέρδισε πόντους, ο Μπρούμα, μετά και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, συνολικά, έχει δείξει μία καλή εικόνα, στο γήπεδο, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μείνει, συνολικά, ικανοποιημένος, από την εμφάνιση του Μπρούμα φέτος. Σαφώς θεωρεί ότι ο παίκτης του μπορεί να προσφέρει και περισσότερα πράγματα, στην ομάδα. Τα οποία όμως κρίνει ότι μπορεί να πάρει, από εκείνον, έχοντας τον στην προετοιμασία, μαζί του και δουλεύοντας μαζί του, από την αρχή της σεζόν.

Ο Μπρούμα, από την πλευρά του, θα ήθελε ιδανικά να παραμείνει στην ομάδα του Ολυμπιακού. Εδώ έδειξε να αισθάνεται καλά. Στέφθηκε πρωταθλητής, άρχισε να δίνει ξανά στην καριέρα του, μια ανοδικό πορεία, ενώ κρίνει, όπως και ο Μαρτίνς, ότι εφόσον δουλέψει κανονικά με την ομάδα, από την αρχή της προετοιμασίας, θα μπορέσει να βρεθεί και σε ακόμη καλύτερη κατάσταση!

Ωστόσο, όλα γύρω από την υπόθεσή του, θα εξαρτηθούν από το τι θα πει η Αϊντχόφεν. Η PSV έχει μία υψηλή ρήτρα, προς ενεργοποίηση, εάν ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει εδώ τον Πορτογάλο. Ποσό το οποίο ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται, δεδομένα, να καλύψει. Ίσως σε κάποια άλλη τιμή, η συμφωνία να πλησιάσει πολύ περισσότερο, σε αυτό που λέμε… κοντά στο να επιτευχθεί.

Η ουσία, λοιπόν, είναι πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές απαιτήσεις της PSV. Και μόνο.

Διαβάστε επίσης