Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Εξυγιαντική» προπαγάνδα: «Μα εγώ θα ζω, με ένα όνειρο τρελό»

«Εξυγιαντική» προπαγάνδα: «Μα εγώ θα ζω, με ένα όνειρο τρελό»
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 15:22

Έχει μεγάλη πλάκα, η προπαγάνδα. Ειδικά η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ, όπως αυτή εκφράζεται, διαρκώς, μέσα από τα ΜΜΕ επιρροής του μεγαλομετόχου (ή συμβούλου της διοίκησης, αναλόγως το πως βολεύει) του «δικεφάλου» του βορρά. Αυτή, η οποία στα πρώτα θέματά της, στις αντίστοιχες ιστοσελίδες, ή εφημερίδες, που βρίσκονται υπό την… επήρεια αυτή, έχει φιλοξενήσει περισσότερες φορές τις λέξεις «τιμωρία» και «Ολυμπιακός», από ότι τις λέξεις «ΠΑΟΚ» και «Σαββίδης». Έχουν πάρει κανονικά το γνωστό σύνθημα του Ολυμπιακού, για το ευρωπαϊκό και το έχουν παραλλάξει, λέγοντας «μα εγώ θα ζω, με ένα όνειρο τρελό, τον Ολυμπιακό να τιμωρήσω, με υποβιβασμό». Ή με αφαίρεση βαθμών, έστω, αν παίρνει τον ΠΑΟΚ να… καλύψει τη διαφορά και να διεκδικήσει πρωτάθλημα.

Είναι τόσες οι φορές που η λέξη «υποβιβασμός» έχει φιλοξενηθεί στην πρώτη σελίδα της προπαγάνδας, εδώ και αρκετά χρόνια (από το 2016 και έπειτα) που πλέον έχει καταντήσει… κωμικό. Είναι τόσες οι φορές που οι «εξυγιαντές» προπαγανδιστές έχουν αξιώσει εξοντωτικές τιμωρίες του Ολυμπιακού, χωρίς φυσικά να υπάρχει ΠΟΤΕ λόγος, αλλά απλώς επειδή… έτσι, που πλέον έχει καταντήσει… αστείο.

Ο καθένας μπορεί να ζει στα όνειρά του. Ο Ολυμπιακός προχωρά. Και έχει φάει και τιμωρίες και έχει υπομείνει και προπαγάνδα και λάσπη και απ’ όλα. Και σκευωρίες και κατασκευασμένες ιστορίες και έχει δει το όνομά του να σύρεται στη λάσπη, δίπλα στις λέξεις «τιμωρία», «υποβιβασμός», «αποκλεισμός» και πάει λέγοντας. ΑΥΤΟ ήταν, άλλωστε, το πλάνο της προπαγάνδας, από την αρχή… Να σύρει τον Ολυμπιακό στη λάσπη, να κερδίσει την αποβολή του από την Ευρώπη και, αν κάπως το καταφέρει, να πετύχει και μία βαριά τιμωρία, εις βάρος της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη και υπέρ εκείνης του Ιβάν Σαββίδη.

Δεν το κατάφερε ποτέ… Και ούτε και θα το καταφέρει, ποτέ…

Διαβάστε επίσης