Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... αόρατος πρόεδρος της ΕΠΟ

Ο... αόρατος πρόεδρος της ΕΠΟ
Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 - 00:35
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάποια στιγμή, μην το αποκλείσετε, μπορεί αν χρειαστεί να βγει και alert για να αναζητήσουμε τον Ζαγοράκη ως πρόεδρο της ΕΠΟ. Μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, κάποιοι στην ποδοσφαιρική πιάτσα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να χρειάζεται να ζητήσει και άδεια για να μπει στην ΕΠΟ ή στο γραφείο του. Είναι, πραγματικά, πέρα από κάθε λογική όσα γίνονται, με αφορμή την εκλογή του Ζαγοράκη στην ηγεσία της ΕΠΟ. Είναι να απορεί κανείς ότι εφόσον ήθελε να είναι πρόεδρος με... σφραγίδα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γιατί ζήτησε τη συναίνεση των υπολοίπων για να κατέβει ως πρόεδρος κοινής αποδοχής;

Προκαλεί ερωτηματικά η στάση του νέου προέδρου της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος δείχνει να είναι θεατής στα τερτίπια της «εξυγίανσης». Ο αρχηγός της Εθνικής του 2004 απλά προεδρεύει.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου εισηγήθηκε την πρόσληψη του Ιάκωβου Φιλιππούση ως Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ, αν και σύμφωνα με το καταστατικό ο Ζαγοράκης έπρεπε να προτείνει το πρόσωπο της αρεσκείας του. Ακολούθησε και το νέο... γκολ σε βάρος του, με τη στελέχωση των Επιτροπών της ΕΠΟ.

Ο Ζαγοράκης μπήκε στον πάγκο για ένα ακόμη θέμα, καθώς το μπλοκ του νότου θα αποφασίσει για το νέο οργανόγραμμα της ομοσπονδίας, δηλαδή ποιοι θα γίνουν διευθυντές, ποιοι υπάλληλοι θα αναβαθμιστούν ή θα υποβαθμιστούν και ανάλογα με τις αποφάσεις θα βγει και με ποιους θα συνεργάζεται ο Ζαγοράκης. Δηλαδή, δεν θα έχει άποψη για τίποτα. Επίσης, άλλοι θα αποφασίσουν και οι συμβάσεις ποιων υπαλλήλων δεν θα ανανεωθούν.

Διαβάστε επίσης