Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το ίδιο πάθος στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Με το ίδιο πάθος στην Τούμπα ο Ολυμπιακός
Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 - 01:38

Μπορεί να πήρε και μαθηματικά το 46ο πρωτάθλημα μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά μην περιμένει κανείς τον Ολυμπιακό να είναι αδιάφορος στην Τούμπα. Ούτε και στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στη Super League, αλλά καλούνται να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό ως το τέλος.

Ήταν δεδομένο αυτό και αδιαπραγμάτευτο. Αλλά μας... επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος τόνισε πως ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα και στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η πολύ μεγάλη διαφορά (+22 από τον Άρη, +25 από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, +27 από τον Παναθηναϊκό) και η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν αλλάζει τα συναισθήματα και τη διάθεση όλων στον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα θέλουν να συνεχίσουν με νίκες, θέλουν να συνεχίσουν με καλές εμφανίσεις, θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά.

Με το ίδιο πάθος και στην Τούμπα ο Ολυμπιακός. Με το ίδιο πάθος που έδειξε από την αρχή της σεζόν. Είπαμε, με το πόδι στο γκάζι. Ως το φινάλε. Ολυμπιακός είμαστε!

Διαβάστε επίσης