Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο τα όνειρα, άλλο η αφοσίωση (videos)

Άλλο τα όνειρα, άλλο η αφοσίωση (videos)
Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 - 11:39

Είναι σαφής και άκρως εμφανής, η αγάπη την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αναπτύξει, για τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει καλά πως εδώ έχει βρει μία υπέροχη ποδοσφαιρική «στέγη», κάτω από την οποία δουλεύει και αναπτύσσει την προπονητική του αξία.

Ο κόουτς των πρωταθλητών, ωστόσο, δεν το βλέπει… ξερά και επαγγελματικά το θέμα. Έχει αγαπήσει τον Ολυμπιακό, όπως προαναφέραμε. Και δεν το κρύβει. Εδώ γιγαντώνει την προπονητική του αξία, εδώ βάζει τις βάσεις, για να φτιάξει μία σπουδαία ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, στην Ευρώπη. Εδώ συνάντηση τη λατρεία των οπαδών, αλλά και την απόλυτη στήριξη μιας Διοίκησης, η οποία είναι πάντοτε στο πλευρό του.

Που το πάμε; Στην Αλ Χιλάλ. Οι Άραβες επιμένουν και θέλουν να δελεάσουν τον Πέδρο, μακριά από τον Πειραιά. Ωστόσο, είναι άλλο πράγμα τα όνειρα του Πέδρο, γύρω από την προπονητική. Και άλλο πράγμα η αφοσίωση. Αφοσίωση στο πρότζεκτ του Ολυμπιακού. Αφοσίωση στην ομάδα, η οποία έβγαλε στον ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό χάρτη, για τα καλά, τον Πέδρο. Αφοσίωση στους οπαδούς, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία αποθέωναν τον ίδιο και το έργο του. Αφοσίωση στην ίδια του τη δουλειά, την οποία δεν έχει, ακόμη, ολοκληρώσει, στο λιμάνι.

Ο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ, όμως μέχρι αυτή να του «χτυπήσει την πόρτα», ο κόουτς τα βλέπει όλα «ερυθρόλευκα»! Σαφές;

Διαβάστε επίσης