Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απέναντι σ’ αυτούς οφείλεις πάντα να… (photo)

Απέναντι σ’ αυτούς οφείλεις πάντα να… (photo)
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 10:37

Ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύεται και δεν πηγαίνει… μπλαζέ στην Τούμπα (19:30), απέναντι στον ΠΑΟΚ. Για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, ο πρωταθλητής πηγαίνει με φόρα και με διάθεση να «τελειώσει» τον ΠΑΟΚ. Απέναντι σ’ αυτούς δεν επιτρέπεται ο Θρύλος να χαλαρώνει και να πηγαίνει για να «βγάλει την υποχρέωση».

Απέναντι στο αγαπημένο παιδί της «εξυγίανσης» χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε και το σκορ, αν το ματς πάει όπως πρέπει, να είναι «ανάλογο». Ο Ολυμπιακός οφείλει, ειδικά απέναντι σ’ αυτούς, να φτάνει το σκορ σε επίπεδα ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Να τους «τελειώνει» και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά. Να τους κάνει να κατανοούν στο έπακρο τη διαφορά, ανάμεσα σε εκείνον, και σ’ αυτούς.

Με προβλήματα και απουσίες, αλλά με αέρα πρωταθλητή και ανωτερότητα ποδοσφαιρική, ο Ολυμπιακός οφείλει σήμερα να ακολουθήσει τη συμβουλή του Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος είπε χθες ότι η ομάδα του οφείλει να πάει στην Τούμπα με αποφασιστικότητα. Με θέληση και με πάθος. Και να τελειώσει την υπόθεση νίκη, παίζοντας το ποδόσφαιρό του και επιβάλλοντας τη δυναμική του, μέσα στο γήπεδο. Απλό. Είναι καλύτερη ομάδα και οφείλει να το δείχνει. Ειδικά απέναντι σ’ αυτούς, απέναντι στους «εξυγιαντές».

Ραντεβού το βράδυ, στις 19:30, για τη «μάχη» του Θρύλου στην Τούμπα! Live από το gavros.gr!

Διαβάστε επίσης