Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναστόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει»

Αναστόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει»
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 11:59

Ο Ολυμπιακός παραμένει σε σταθερή, ανοδική πορεία και, συνολικά, έχει ανοίξει κατά πολύ, την ψαλίδα, από τους «ανταγωνιστές» του. Σε αυτό στάθηκε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM και ο Νίκος Αναστόπουλος, μεγάλη δόξα του Θρύλου!

«Ο Ολυμπιακός γενικώς έχει ξεφύγει. Όχι μόνο ρίχνει λεφτά η διοίκηση, αλλά κάνει και σωστές επιλογές στην αντικατάσταση αυτών που φεύγουν. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι ασταθείς, ο Παναθηναϊκός αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς πήγε στην πορεία. Ο μόνος που έχει σταθερότητα είναι ο Άρης. Ο Ατρόμητος έχει να κερδίσει 9-10 παιχνίδια, εμείς μια φορά το χρόνο χάναμε και μας βάζανε χέρι», είπε ο «μουστάκιας», κάνοντας μία αποτίμηση της κατάστασης στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και εκθέτοντας, μέσα σε λίγες λέξεις, τη διαφορά του Ολυμπιακού, από όλους τους υπόλοιπους.

Τρομερή ατάκα, βέβαια, είπε και όταν ρωτήθηκε για την καλή φυσική κατάσταση, στην οποία ο ίδιος παραμένει, ακόμη και σήμερα. «Δεν μπορείς να είσαι κοιλαράς προπονητής. Αν πας να δείξεις μια άσκηση και πέσεις κάτω, θα γελάνε οι παίκτες. Το θυμάμαι από τη δική μου εποχή αυτό. Είχαμε τον Αντώνη Γεωργιάδη, καλός προπονητής, πρωτοπόρος για την εποχή, αλλά είχε τα κιλάκια του», είπε χαρακτηριστικά!

Διαβάστε επίσης