Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρουσάι: «Σαν να κρίνεται το πρωτάθλημα, στην Τούμπα!» (video)

Βρουσάι: «Σαν να κρίνεται το πρωτάθλημα, στην Τούμπα!» (video)
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 15:01

Ο Μάριος Βρουσάι ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στην τριάρα, την οποία ο Θρύλος έριξε στον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη. Είχε κάνει το 3-0 και είχε διευρύνει τη νίκη του Ολυμπιακού, σε ικανοποιητικά επίπεδα, για ματς με τους Θεσσαλονικείς. Ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού, λοιπόν, μίλησε για την Τούμπα, για τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα και τα όνειρά του! Δεν παρέλειψε να τονίσει, βεβαίως, ότι ο Ολυμπιακός θέλει το νταμπλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα από όλα χαρήκαμε το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο αιώνιο ντέρμπι. Και φυσικά, με τη λήξη του ματς είχαμε ακόμη έναν λόγο να χαρούμε, γιατί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα! Για εμένα ήταν μεγάλη χαρά, γιατί είναι και το πρώτο μου πρωτάθλημα, με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Τα συναισθήματα είναι πάντα όμορφα, σε τέτοιες στιγμές. Όλοι όσοι αγωνιζόμαστε θέλουμε να κατακτάμε τίτλους. Καταφέραμε και πήραμε έναν τίτλο, το πρωτάθλημα. Τώρα συνεχίζουμε, για να πάρουμε και το Κύπελλο.

Πάντα είχα ως όνειρο να βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα. Και στην πορεία, όταν τα κατάφερε αυτό, άρχισα να βάζω νέους στόχους, να σκέφτομαι άλλα πράγματα. Όπως το πρωτάθλημα. Να αγωνίζομαι. Να παίρνω συμμετοχές. Να είμαι σταθερά στο ρόστερ της ομάδας.

Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. Μπορεί να έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν θέλουμε να χάνουμε. Θα πάμε να αγωνιστούμε για τη νίκη. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε να παίξουμε σε αυτόν, σαν να είναι αγώνα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Εννοείται θέλουμε όπως και πέρυσι κατακτήσαμε δύο τίτλους, να κάνουμε φέτος το back to back και να κατακτήσουμε, μετά το πρωτάθλημα, και το Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης