Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμαρά: «Πρέπει να αντιδράσουμε»

Καμαρά: «Πρέπει να αντιδράσουμε»
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 22:22

Λόγο για αντίδραση έκανε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την κακή εικόνα του Ολυμπιακού. «Δεν ξέρω τι έχει πάει στραβά, εγώ ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τη δική μας κακή εικόνα. Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα, να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε μπροστά ξεχνώντας τι έγινε.

Δε νομίζω πως παίζουν ρόλο οι απουσίες. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα και το προηγούμενο διάστημα. Εκτός του Αβραάμ ο οποίος έλειψε για ένα μεγάλο διάστημα όλοι οι υπόλοιποι είναι ενεργοί παίκτες. Οπότε δεν ήταν κάτι καινούργιο για εμάς.

Πρέπει να επανέλθουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια. Ο σύλλογος θέλει το Κύπελλο και εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις».

Για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Το Κόπα Άφρικα είναι μακριά. Είμαι στην ίδια κατάσταση που είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές. Όλοι αγωνιζόμαστε σερί για δύο χρόνια, θα βρω όμως τον τρόπο να ξεκουραστώ. Εγώ είμαι εδώ τώρα για να παίζω σε όλα τα ματς και να βοηθάω όποτε μου το ζητάει και ο προπονητής».

Διαβάστε επίσης