Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύμπτωση, αρκεί να μη γίνει επαναλαμβανόμενη

Σύμπτωση, αρκεί να μη γίνει επαναλαμβανόμενη
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 - 11:58

Πρώτα τα δικά του λάθη, οφείλει να κοιτάξει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι καλύτερη. Φάνηκε και από το γεγονός ότι ο κατώτερος ΠΑΟΚ χρειάστηκε να προσαρμόσει την ομάδα του, επάνω στον Ολυμπιακό. Όπως, συνήθως, κάνουν οι μικρότερες ομάδες, απέναντι στις μεγαλύτερες. Αυτό, βέβαια, στο χθεσινό ματς δεν είχε να πει κάτι, αφού ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο κακό του βράδυ και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε.

Σίγουρα, μια ομάδα δεν μπορεί να είναι πάντα στο 100%. Ούτε καν στο 90%. Θα υπάρχουν και άσχημα βράδια, όπως το χθεσινό. Αλλά αυτό που μετράει, τώρα, είναι αυτή η σύμπτωση, η οποία έφερε το κακό αποτέλεσμα, χθες, στην Τούμπα, να μην γίνει… επαναλαμβανόμενη. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα πολλά ματς μπροστά του, τα οποία πρέπει όχι απλώς να πάρει. Δεν είναι τόσο… απλό. Οφείλει να δείξει ότι δεν… παράτησε την προσπάθεια, επειδή πανηγύρισε το 46ο.

Γιατί, εδώ που τα λέμε, καλώς ή κακώς, σχεδόν όλα τα ματς μπροστά είναι ντέρμπι. Το πρώτο που έρχεται, με τον Αστέρα Τρίπολης, μπορεί να μην είναι σε αυτή την κατηγορία, αλλά σίγουρα δίνει, σε πρώτη φάση, τη δυνατότητα για ανάκαμψη. Και από αυτή πρέπει να αρχίσει ο Ολυμπιακός, για να καταφέρει να μην επαναλάβει την κακή εμφάνιση της Τούμπας.

Σύμπτωση, αρκεί να μη γίνει επαναλαμβανόμενη. Απλό. Νίκες με καλή μπάλα, μέχρι το φινάλε. Αυτό θέλουμε όλοι, από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης