Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε θέση ο Μαρτίνς για το χαμό με τη European Super League! (video)

Πήρε θέση ο Μαρτίνς για το χαμό με τη European Super League! (video)
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 - 21:41

Θέση για το χαμό που έχει δημιουργηθεί με τη European Super League, πήρε και ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στην κάμερα της Nova. Και με τις δηλώσεις του στάθηκε ενάντια σε αυτό το εγχείρημα. Δείτε τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού: «Πραγματικά μία μεγάλη «βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που εδώ και χρόνια υποψιαζόμασταν ότι θα συμβεί και κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συνέβαινε. Είναι μία μεγάλη επανάσταση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, γιατί θα απομακρύνει το ποδόσφαιρο, που είναι λαϊκό άθλημα, από τον κόσμο, από το λαό, από τις μικρές χώρες, από τις πιο «φτωχές» ομάδες.

Είναι η μεγάλη απόδειξη ότι όποιος έχει τα περισσότερα χρήματα, αυτός θα έχει και την καλύτερη ομάδα. Χώρες ή πρωταθλήματα που δεν έχουν τόσο πλούσιες ομάδες δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το καινούργιο ποδόσφαιρο που θα δημιουργηθεί. Απομακρύνει και αλλάζει την εικόνα του ποδοσφαίρου, αυτό το λαϊκό άθλημα που είναι κοντά στον κόσμο, κοντά σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Κάνει το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικό και είναι δυσάρεστο γιατί τα χρήματα δεν μπορεί να είναι πιο σημαντικό πράγμα σε ένα τόσο όμορφο άθλημα όπως το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Έχουν σχέδιο άλωσης της ΚΕΔ

Έχουν σχέδιο άλωσης της ΚΕΔ

Θέλουν να βολευτούν περισσότεροι Έλληνες ως μέλη της ΚΕΔ και ο Αγγλος να μείνει μόνο με τον κολλητό του, τον Κόλινς.