Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμπανάκι ο Θρύλος στο +22; Ε, όχι! Ο άλλος στο -22 τι να κάνει, δηλαδή;

Καμπανάκι ο Θρύλος στο +22; Ε, όχι! Ο άλλος στο -22 τι να κάνει, δηλαδή;
Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 - 01:09

Με όσα έχουμε διαβάσει και έχουμε ακούσει τις τελευταίες ώρες, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε, θα ξεχάσουμε και αυτά που βλέπουμε τόσο καιρό. Ναι, δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0. Συμβαίνουν και αυτά στον αθλητισμό.

Συμβαίνει καμία φορά στον αθλητισμό να μην κερδίζει ο καλύτερος. Δεδομένο αυτό. Δεν γίνεται, όμως, κάθε φορά που αυτό συμβαίνει, όσο σπάνια και να γίνεται, δηλαδή όπως το 2 στα 30 του Ολυμπιακού, να τα διαλύουμε και να τα μηδενίζουμε όλα.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δεν είναι ισάξιοι, πώς να το κάνουμε δηλαδή. Και ένα αποτέλεσμα δεν το αλλάζει αυτό. Δεδομένο και πολύ ξεκάθαρο. Δεν είναι ο Ολυμπιακός με διαφορά η καλύτερη ομάδα μέσα στη χρονιά; Μην τρελαθούμε τελείως τώρα, έτσι! Γιατί σε λίγο θα αμφισβητήσουν και τον πρωταθλητή που έχει βγει και με τόσο μεγάλη διαφορά!!

Και αν για τον Ολυμπιακό, για μία, δύο, ήττες χτυπάει... καμπανάκι και ενώ είναι πρώτος και στο +22 (από τον αντίπαλο κόντρα στον οποίο ηττήθηκε την Κυριακή) και έχει πάρει το πρωτάθλημα, δηλαδή τι πρέπει να συμβεί για εκείνον που είναι στο -22; Ρητορική η ερώτηση, έτσι, μην τρελαίνεστε!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Διαβάστε επίσης

Έχουν σχέδιο άλωσης της ΚΕΔ

Έχουν σχέδιο άλωσης της ΚΕΔ

Θέλουν να βολευτούν περισσότεροι Έλληνες ως μέλη της ΚΕΔ και ο Αγγλος να μείνει μόνο με τον κολλητό του, τον Κόλινς.