Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όλοι στην τσίτα! Απαντάει από ώρα σε ώρα ο Αλεξανδρόπουλος!

Όλοι στην τσίτα! Απαντάει από ώρα σε ώρα ο Αλεξανδρόπουλος!
Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 - 13:32

Επειδή ο περισσότερος κόσμος είναι κακός και ούτε καζούρα δεν μπορείς να κάνεις, χωρίς να σε παρεξηγήσουν και να προσπαθήσουν να σε διαβάλουν, να ξεκαθαρίσουμε, εξ αρχής, ότι κρίνουμε τον Αλεξανδρόπουλο και την αξία του, ως παίκτης. Και αφού αυτό είναι ξεκάθαρο, να πούμε ότι εκεί στον «πελάτη» έχουν εφεύρει νέα… χαμηλά επίπεδα, για να ρίξουν την ομάδα τους. Την ώρα που στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γίνονται συζητήσεις εκατομμυρίων, μεταγραφές αξίας μεγάλης και όλα είναι σε… υπερθετικό βαθμό, στον Παναθηναϊκό κάνουν… μπρα ντε φερ, με τον Αλεξανδρόπουλο.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός προτείνει συμβόλαια… 5,1 εκ. ευρώ, για τρία χρόνια, σε παιχταράδες τύπου Μπελχαντά, στον Παναθηναϊκό περιμένουν τον νεαρό παίκτη να… απαντήσει. Και τα βρίσκουν και λιγάκι σκούρα, στη διάρκεια του συμβολαίου, λέει… Κατά τα άλλα τους φταίει ο κακός Ολυμπιακός, για την κατάντια τους.

Αλλά ας μην επαναπαυόμαστε. Το «πράσινο» ρεπορτάζ λέει ότι ο Αλεξανδρόπουλος απαντάει… από ώρα σε ώρα! Όλοι στα κάγκελα, λοιπόν. Περιμένουν να πανηγυρίσουν, εκεί στον ΠΑΟ, ως… γνήσιοι ποδοσφαιρόφιλοι, μία μεγάλη ανανέωση συμβολαίου, στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τι; Όχι;

Διαβάστε επίσης