Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Σεμέδο και Χασάν η αποστολή του Θρύλου για τον Αστέρα (photo)

Με Σεμέδο και Χασάν η αποστολή του Θρύλου για τον Αστέρα (photo)
Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 - 14:04

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με νίκες στη Σούπερ Λιγκ. Να αφήσει πίσω του την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, με τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στις επιτυχίες, το απόγευμα της Τετάρτης (17:15), στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η προετοιμασία για το ματς με τους Αρκάδες ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης και το μεσημέρι ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή.

Σε αυτή επιστρέφουν οι Σεμέδο και Χασάν, με τον Μπα, βεβαίως, να παραμένει εκτός, λόγω του γνωστού προβλήματος, στη μέση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των playoffs που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (17:15, novasports1HD) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης